• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

no bo widzisz... my to ta sama krew ;-);-);-)

wywróciłam się... mam dosc mocno rozcięty łuk brwiowy i całą prawą stronę głowy siną i opuchniętą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: krew się tak lała że :szok::szok::szok: ale zszyli mi ładnie no i teraz trz czekac az się zagoi... w piątek musze jechac na zdjęcie szwów :zawstydzona/y:

oj bidulko TY moja :*
ja tak bym wyladowala w szpitalu w sobote rano jak wyszlam do pracy... gdyby nie barierka przede mna ktora mnie zatrzymala zle by sie to skonczylo ;(

uwzaj na siebie :* WSZYTSKIE uwazajcie na siebie teraz jets okropna pogoda.. a podobno w pL ma byc jeszcze gorzej...

reklama

wywróciłam się... mam dosc mocno rozcięty łuk brwiowy i całą prawą stronę głowy siną i opuchniętą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: krew się tak lała że :szok::szok::szok: ale zszyli mi ładnie no i teraz trz czekac az się zagoi... w piątek musze jechac na zdjęcie szwów :zawstydzona/y:
Kochana moja****
Pewnie burek Cię pociągnął co???
Czyli we dwie ze szwami na łuku brwiowym, no normalnie ta sama krew....:zawstydzona/y::-D
Buziam***

Witam:-)
Hu Hu Ha!

Hu Hu Ha!
Nasza zima zła...
Witajcie!
U mnie dziś za oknem śnieg,
mróz w policzki szczypie,
a ja muszę iść młodego zaprowadzić do przedszkola...
Wrócę...
O ile w ogóle ktoś będzie....
:eek::eek::eek:
U mnie też biało za oknem:-)
A gdzie to się wszyscy podziali?????
Ja z doskoku, jest u mnie mama i robi różne pyszności, które ja miałam robić na święta.....:zawstydzona/y:
Ja lubię gotować z mamą i ten zapach dochodzący z kuchni...:sorry:

Anetko kochana jak ty to zrobiłaś że tak się poturbowałaś?:szok: Przytulam cię baaaaaardzo mocno:tak:

Rudzia przeczytałaś już całą sagę Zmierzch?

Ja już po wizycie w szpitalu, nic złego się nie dzieje więc już powinno być dobrze, jestem na zwolnieniu więc do pracy wracam dopiero w styczniu.

Witam:-)

U mnie też biało za oknem:-)

Ja lubię gotować z mamą i ten zapach dochodzący z kuchni...:sorry:

Anetko kochana jak ty to zrobiłaś że tak się poturbowałaś?:szok: Przytulam cię baaaaaardzo mocno:tak:

Rudzia przeczytałaś już całą sagę Zmierzch?

Ja już po wizycie w szpitalu, nic złego się nie dzieje więc już powinno być dobrze, jestem na zwolnieniu więc do pracy wracam dopiero w styczniu.

witaj KOCHANA :* narazie skonczylam na ksiezycu bo na reszte czekam az przyjdzie z PL... :) juz nie moge sie doczekac :)

reklama
Jak to się wywróciłaś?!
najnormalniej w świecie :tak: straciłam równowae i sie wypierdzieliłam :eek::-D

oj bidulko TY moja :*
ja tak bym wyladowala w szpitalu w sobote rano jak wyszlam do pracy... gdyby nie barierka przede mna ktora mnie zatrzymala zle by sie to skonczylo ;(

uwzaj na siebie :* WSZYTSKIE uwazajcie na siebie teraz jets okropna pogoda.. a podobno w pL ma byc jeszcze gorzej...

jej... Ty też kochana uważaj na siebie :tak::tak: dwa razy bardziej niż ja ;-):tak::-)

Kochana moja****
Pewnie burek Cię pociągnął co???
Czyli we dwie ze szwami na łuku brwiowym, no normalnie ta sama krew....:zawstydzona/y::-D
Buziam***

jak powiedziałam mojemu M o tym że Ty też to się śmiał ;-);-);-) bo również opowiadałam mu o reakcji Twojego P jak mu opowiedziałaś o moich przygodach na myjni :-D:-D:-D
ta sama krew... teraz to już nikt w to wątpic nie może ;-);-):-)

dziękuje Kochana :-)
dobrze że wszystko w porządku :-) i dobrze że jeszcze soie odpoczniesz do stycznia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry