• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
jak powiedziałam mojemu M o tym że Ty też to się śmiał ;-);-);-) bo również opowiadałam mu o reakcji Twojego P jak mu opowiedziałaś o moich przygodach na myjni :-D:-D:-D
ta sama krew... teraz to już nikt w to wątpic nie może ;-);-):-)

:-D:-D:-D:-D Ja nigdy nie wątpić!...Qrna...to jak sie spotkamy to nieszczęścia murowane!! :-D:-D:-D A na marginesie to "obgadywujesz" mnie do męża swego???? Ja Cię też - codziennie beka!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie kocham Cię! :-D:-D:-D

jak powiedziałam mojemu M o tym że Ty też to się śmiał ;-);-);-) bo również opowiadałam mu o reakcji Twojego P jak mu opowiedziałaś o moich przygodach na myjni :-D:-D:-D
ta sama krew... teraz to już nikt w to wątpic nie może ;-);-):-)

To ja bym się na twoim miejscu
poważnie zapytała TATY
po co on jeździł kiedyś w strony Ewelinki?!
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D:-D Ja nigdy nie wątpić!...Qrna...to jak sie spotkamy to nieszczęścia murowane!! :-D:-D:-D A na marginesie to "obgadywujesz" mnie do męża swego???? Ja Cię też - codziennie beka!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie kocham Cię! :-D:-D:-D

będzie się działo :-p:-p:-p:-p:-):-):-)
haha... nie obgaduje no co Ty... :-D:-D:-D:-D jak mu powiedziała co Twój P powiedział... to stwierdził "no widzisz... wszystkie baby takie zdolne;-)" :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Ciebie też lowam :-D:-D:-D:-D

To ja bym się na twoim miejscu
poważnie zapytała TATY
po co on jeździł kiedyś w strony Ewelinki?!
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zapytam... jak tylko go zobaczę ;-)

Bez komentarza ....:sorry:

:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
będzie się działo :-p:-p:-p:-p:-):-):-)
haha... nie obgaduje no co Ty... :-D:-D:-D:-D jak mu powiedziała co Twój P powiedział... to stwierdził "no widzisz... wszystkie baby takie zdolne;-)" :-D:-D:-D:szok::szok::szok:
Ciebie też lowam :-D:-D:-D:-D
zapytam... jak tylko go zobaczę ;-)
:-p:-p:-p:-p:-p
Ale czy żywe z tego wyjdziemy??? :sorry::sorry: :-D:-D:-D:-D
Powiedz swojemu, że baby to ona ma wie gdzie......:-D:-D:-D:-D łobuz jeden....się bratać tu z moim P ???!! Pierony ruskie...:-D:-D:-D:-D
Ja Cię mocniej!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nie wytykaj "jenzyka" bo Ci krowa nasika...

Qrna...śmiać się nie mogę.....:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry