• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
heheh wymiana wrazen :):):):)

oj wy paskudy moje :*

a jak :-):-):-):-)

Ale czy żywe z tego wyjdziemy??? :sorry::sorry: :-D:-D:-D:-D
Powiedz swojemu, że baby to ona ma wie gdzie......:-D:-D:-D:-D łobuz jeden....się bratać tu z moim P ???!! Pierony ruskie...:-D:-D:-D:-D
Ja Cię mocniej!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nie wytykaj "jenzyka" bo Ci krowa nasika...

Qrna...śmiać się nie mogę.....:zawstydzona/y:

ech... trza jkieś ochraniacze, kaski itp.....;-):-) i będzie dobrze ;-);-)
taaaa.... mieliby niezły ubaw jakby się spotkali ;-);-);-)

a myślisz że krowa nie ma co robic tylko mi na język sikac :cool2::cool2::cool2:

Ewelinko...powiem Ci coś tak szczerze... ja też nie... bo boli jak cholera :-D:-D:-D

Prawy???? :szok::szok::szok::szok::szok: Bez jaj.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D U mnie też....lewy tylko draśnięty......a wszystko przez kierownicę! :-D:-D:-D I mam tylko jeden szew....
To se podrap! :-D:-D:-D:-D ;-)

no prawy prawy :-D:-D:-D
a trza było ta kierownicę montowac??? gdybys jej nie miała to byłoby z łukiem wszystko ok :-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

taaa.... jasne... babcia mi dzisiaj powiedziałóa tak : " wiesz co mi lekarz powiedział jak powiedziałam że mnie swędzi...? (miała rękę w gipsie)... powiedział "jak panią swędzi to niech sie pani podrapie po tyłku" :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D

a jak :-):-):-):-)
ech... trza jkieś ochraniacze, kaski itp.....;-):-) i będzie dobrze ;-);-)
taaaa.... mieliby niezły ubaw jakby się spotkali ;-);-);-)
a myślisz że krowa nie ma co robic tylko mi na język sikac :cool2::cool2::cool2:
Ewelinko...powiem Ci coś tak szczerze... ja też nie... bo boli jak cholera :-D:-D:-D
Taaaaa...trzeba pomysleć o ochronie....i może też o ochronie danych osobowych gdyby chcieli w gazecie opisać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mieliby.......już widzę "naśmiewajka" z żon.....;-)
Krowa sikac gdzies musi nie? A wiesz skoro leżałaś na glebie......to dobrze ze krowy nie było! :-D:-D:-D:-D
Anetko.....powiem ci szczerze......ma boleć! Ale przejdzie.....ja ból poczułam kiedy zobaczyłam krew.....potem przeszło.....ale to zasługa przeciwbólowych....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry