• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

no prawy prawy :-D:-D:-D
a trza było ta kierownicę montowac??? gdybys jej nie miała to byłoby z łukiem wszystko ok :-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

taaa.... jasne... babcia mi dzisiaj powiedziałóa tak : " wiesz co mi lekarz powiedział jak powiedziałam że mnie swędzi...? (miała rękę w gipsie)... powiedział "jak panią swędzi to niech sie pani podrapie po tyłku" :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D
Gdyby nie kierownica to pewnie wylądowałabym na masce.....:zawstydzona/y: (chociaz raz na masce auta!! padammmm) :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

reklama
Taaaaa...trzeba pomysleć o ochronie....i może też o ochronie danych osobowych gdyby chcieli w gazecie opisać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mieliby.......już widzę "naśmiewajka" z żon.....;-)
Krowa sikac gdzies musi nie? A wiesz skoro leżałaś na glebie......to dobrze ze krowy nie było! :-D:-D:-D:-D
Anetko.....powiem ci szczerze......ma boleć! Ale przejdzie.....ja ból poczułam kiedy zobaczyłam krew.....potem przeszło.....ale to zasługa przeciwbólowych....;-)

taaa..... myślę że na pierwszą stronę bysmy trafiły :-D:-D:-D:-D
a wiesz... jakby nas tak ktos przyuważył to później gwiazdami byśmy się stały... wiesz... "taniec z gwiazdami" i takie tam by na proponowali :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

musi bolec wiem.... ale dzisiaj i tak jest spoko... w porównaniu z dniem wczorajszym :-):-):-)

taaa..... myślę że na pierwszą stronę bysmy trafiły :-D:-D:-D:-D
a wiesz... jakby nas tak ktos przyuważył to później gwiazdami byśmy się stały... wiesz... "taniec z gwiazdami" i takie tam by na proponowali :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

musi bolec wiem.... ale dzisiaj i tak jest spoko... w porównaniu z dniem wczorajszym :-):-):-)
Bardziej bym nas podpięła pod jakiś program typu "Nieustraszeni" albo "wylądowały na lodzie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry