• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

1733_hejka2ag3fj6.gif

Kochane ja na chwilkę. Lecę za moment do lekarza na kontrolę :zawstydzona/y: nie wiem ile mi zejdzie, więc nie wiem też czy jeszcze dzisiaj Was nawiedzę :-p
Życzę zatem milutkiego dnia, dużo uśmiechu i przepysznej kawki/herbatki w doborowym towarzystwie ;-)
DANUŚ, sis* moja mam nadzieję, że wszystko po Twojej myśli się ułożyło ? ;-) Tęskniłam bardzo....buziam***
ANETKO, swędzi jeszcze??? :-D:-D:-D Myślałam wczoraj o Tobie ( po Twoim esku) i mam nadzieję, że już lepiej ? ;-) Pozdrówka od P :-D:-D:-D
MARTUŚ, sisterko mam nadzieję, że dziś z uśmiechem powitasz dzień nie wyglądając przez okno ;-)buź***
WIOLA, buziam*** mocno, usmiechu duuuuużo ;-)
MADZIA, Kochana, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku ?:zawstydzona/y:Pozdrawiam serdecznie.
MONIA, ja rozumiem, że chłopa masz w domu, ale mogłabys nas z raz na tydzień odwiedzić, pindziu jedna! :-D:-D Ugłaskać brzusio od e-ciotki ;-)
GABRYSIAA, koleżanka bardzo sporadycznie do nas zagląda. Pozdrawiam serdecznie :-)
IZA, pewnie zapracowana, jak zawsze. Zajrzyj do nas częściej. Co u Ciebie??? Buziaki*** :-)
KAROLKA, mam nadzieję, że wszystko OK ? Buziam** mocno dobry duszku :-):-):-):-)

Jeśli o kimś zapomniałam, sorka, pozdrawiam i dużo pozytywnej energii przesyłam ;-)

Lecę, bo jestem już spóźniona ;-);-)

reklama
Witam się serdecznie
ano sporadycznie bo:
robię urs prawa jazdy
korzystam ze zwolnienia i chodzę na plotki do kol w realu :)
leże z maseczką na ryjku
a później robi się 15 i idę po łobuza do przedszkola... z nim to niestety nie usiądę do kompa bo buduję lego do 19...
MIŁEGO DNIA

ANETKO, swędzi jeszcze??? :-D:-D:-D Myślałam wczoraj o Tobie ( po Twoim esku) i mam nadzieję, że już lepiej ? ;-) Pozdrówka od P :-D:-D:-D
swędzi swędzi i boli...jak kicham to masakra :szok::szok:;-)... ale przezyje :-):-):-)
lepiej... ale jeszcze troszkę mnie trzyma :sorry:
a dziękuje... a coś Ty znowu swojemu ślubnemu o mnie naopowiadała, hę ??? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:szok::szok::szok: i już się nie dziwie że miałą wczoraj czkawkę ;-);-);-)

wracaj szybciutko !!!

Cześć kochane moje wpadłam na kawkę na chwilę, zostało którejś jeszcze? ;-)

Ewelinko sis :* kochana dziękuje, też tęskinłam ....tak wszystko poszło po mojej mysli ;-)

Anecia też bardzo dziękuje za kciuki bardzo się przydały :tak: :*

Gabrysia i jak tam kurs?? Jak się jeżdzi??

Madziu kochana znowu jakies komplikacje zdrowotne widziałam miałaś...jak się czujesz?? Już wszystko ok?? Siedz w domu mówiłam, że za szybko się rwiesz do pracy :tak:

Martuś mamusiu a co tam u Ciebie?? Jak się czujesz nasz hipopotamku?? ;-)

Monia, Karola, Iza, Wiola pozdrawiam serdecznie :-)

dziendoberek :)

Danusia nareszcie bo sie juz stesknilam i martwilam :( ja to sie czuje roznie i podloznie.... jak zawsze na swieta mam ochote zasnac i obudzic sie w przyszlym roku....

Ewelinka wracaj wracaj i napisz co lekarz powiedzial :*

herbatki z mleczkiem poprosze bo mnie suszy....

I chyba nikogo nie ma więc lecę coś porobić będę z doskoku co jakiś czas...

Anecia z kawką czekam gdzieś TY?????????????????

jestem jestem... wzielam się za porządki :szok::szok::szok::szok:
ale już przestałam i chwila na odpoczynek bo łeb mnie napierdziela od tego schylania się :sorry:

proszę
images

Danusiu wiesz że ja zawsze do usług :-) i z kawką i z innymi rzeczami :-)

ja jestem!!!!!!

Anecia ja herbatki poprosze ;):):)):)

images

z mleczkiem :-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry