• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
dziendoberek :)

Danusia nareszcie bo sie juz stesknilam i martwilam :( ja to sie czuje roznie i podloznie.... jak zawsze na swieta mam ochote zasnac i obudzic sie w przyszlym roku....

Ewelinka wracaj wracaj i napisz co lekarz powiedzial :*

herbatki z mleczkiem poprosze bo mnie suszy....

ja jestem!!!!!!

Anecia ja herbatki poprosze ;):):)):)

Cześć kochana :-)

Ja już w domu i nigdzie się do świat nie wybieram jak na razie.
Ciesz sie ze świąt kochana jesteście razem zdrowi cieszcie się z tego :tak:

jestem jestem... wzielam się za porządki :szok::szok::szok::szok:
ale już przestałam i chwila na odpoczynek bo łeb mnie napierdziela od tego schylania się :sorry:
proszę
images

Danusiu wiesz że ja zawsze do usług :-) i z kawką i z innymi rzeczami :-)
images

z mleczkiem :-p:-p:-p

Dziękuje i za kawkę i za to z innymi rzeczami ;-)
Nawet nie wiecie jak dobrze być w domu :-)

cieszyc to ja sie juz nie potrafie z niczego - ale z rzedzic tu nie bede....
lepiej opowiadaj co sie z toba dzialo jak cie nie bylo??????

Oj kochana długo historia i tutaj pisać o tym raczej nie będe nie jest to historia do pisania na ogólnym forum...powiem tylko, że rozliczyłam sie z przeszłością i w życiu nie sądziłam, że będzie to takie trudne ale ta jedna sprawa została przeze mnie zamknięta i cieszę się z tego strasznie no i teraz mam spokój :-)

Oj kochana długo historia i tutaj pisać o tym raczej nie będe nie jest to historia do pisania na ogólnym forum...powiem tylko, że rozliczyłam sie z przeszłością i w życiu nie sądziłam, że będzie to takie trudne ale ta jedna sprawa została przeze mnie zamknięta i cieszę się z tego strasznie no i teraz mam spokój :-)

dobrze kochana nie dopytuje dalej - ciesze sie ze jest po twojej mysli... jak bedziesz mialam ochote to moze mi opiszesz.... :* ciesze sie ze juz jestes :*

najważniejsze że już po wszystkim kochana :-):tak:

reklama
rety u nas wciaz taka pogoda ze aby sie wieszac nic swiat nie czuc zeby chociaz nie padalo :(
ja dzis musze wziazc malego pod pache i isc na male zakupy i do banku... ooooo ale sie ciesze grrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry