Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

o holerka dziewczyny teraz zdałam sobie z czegoś sprawę....mam ponad tygodniowe spóżnienie z @ hmmm
![]()
kochana Ty się nie denerwuj !!!!!!!!!!!!
ja zamierzam jutro albo pojutrze myc okna i zmieniac firanki... kurde już mi się nie chce... poza tym łeb boli przy każdym ruchu... masakra... ale jak sie jest pokraką to tak się ma ;-);-);-)
ale tak na serio musze się w końcu wziasc za porządki... bo do Świat niedaleko![]()

Muszę dostarczyć im zaświadczenie bo nie wypłacą mi pieniędzy, mają już że byłam w ciąży więc potrzebują nowe że już nie jestem, głupota i tyle. Więc jutro znowu muszę iść do lekarza, szczerze to już nie mogę na niego patrzeć tak czesto się widujemy![]()
Danusiu czy usiłujesz nam coś powiedzieć?????????????????????:-):-)o holerka dziewczyny teraz zdałam sobie z czegoś sprawę....mam ponad tygodniowe spóżnienie z @ hmmm
![]()
ja jak sie naprawde zdenerwuje to trzasne drzwiami wyjde i wroce jak wkoncu bedzie cos zrobione w tym domu![]()
Muszę dostarczyć im zaświadczenie bo nie wypłacą mi pieniędzy, mają już że byłam w ciąży więc potrzebują nowe że już nie jestem, głupota i tyle. Więc jutro znowu muszę iść do lekarza, szczerze to już nie mogę na niego patrzeć tak czesto się widujemy![]()

ja nic nie pisze .........![]()
, ale mam nadzieje, że to tylko poslizg przez nerwy 
o holerka dziewczyny teraz zdałam sobie z czegoś sprawę....mam ponad tygodniowe spóżnienie z @ hmmm
![]()

ja jak sie naprawde zdenerwuje to trzasne drzwiami wyjde i wroce jak wkoncu bedzie cos zrobione w tym domu![]()
No czytałam właśnie jakie to ż Eweliną macie przygody jedna stłuczki druga piruety na ulicy uskutecznia...echhh połamiecie się kiedyś dokładnie
UWAŻAĆ MI NA SIEBIE!!!!!!!!!!!! OBIE!!!!!!!!!!!!!!

Danusiu czy usiłujesz nam coś powiedzieć?????????????????????:-):-)

Hmm jeszcze sobie pomyśli, że wpadł Ci w oko...a przystojny chociaż??![]()

Danusiu czy usiłujesz nam coś powiedzieć?????????????????????:-):-)

ja myśle, że to nerwy zawsze tak mam jak mam nerwy jakiś czas
, poczekamy sobie zobaczymy ;-)