• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Muszę dostarczyć im zaświadczenie bo nie wypłacą mi pieniędzy, mają już że byłam w ciąży więc potrzebują nowe że już nie jestem, głupota i tyle. Więc jutro znowu muszę iść do lekarza, szczerze to już nie mogę na niego patrzeć tak czesto się widujemy:eek::-p

kochana Ty się nie denerwuj !!!!!!!!!!!!
ja zamierzam jutro albo pojutrze myc okna i zmieniac firanki... kurde już mi się nie chce... poza tym łeb boli przy każdym ruchu... masakra... ale jak sie jest pokraką to tak się ma ;-);-);-)
ale tak na serio musze się w końcu wziasc za porządki... bo do Świat niedaleko :szok::szok::szok::-D:-D:-D

No czytałam właśnie jakie to ż Eweliną macie przygody jedna stłuczki druga piruety na ulicy uskutecznia...echhh połamiecie się kiedyś dokładnie :-D:-D:-D

UWAŻAĆ MI NA SIEBIE!!!!!!!!!!!! OBIE!!!!!!!!!!!!!!

Muszę dostarczyć im zaświadczenie bo nie wypłacą mi pieniędzy, mają już że byłam w ciąży więc potrzebują nowe że już nie jestem, głupota i tyle. Więc jutro znowu muszę iść do lekarza, szczerze to już nie mogę na niego patrzeć tak czesto się widujemy:eek::-p

ja to sie nic nie znam na polskiej polictyce :(:(( ale widze jest tak samo rabnieta jak nasza ;)

ja jak sie naprawde zdenerwuje to trzasne drzwiami wyjde i wroce jak wkoncu bedzie cos zrobione w tym domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czego się nerwujesz???????? Przecież Tobie nie wolno!!!!!!!

Hmm jeszcze sobie pomyśli, że wpadł Ci w oko...a przystojny chociaż?? :-D:-D:-D

ja nic nie pisze ......... ;)

I dobrze i nic nie pisz ani słowa, bo wystarczy, że ja jestem przerażona :sorry:, ale mam nadzieje, że to tylko poslizg przez nerwy :sorry:

:szok: o holerka dziewczyny teraz zdałam sobie z czegoś sprawę....mam ponad tygodniowe spóżnienie z @ hmmm :sorry:

:-p:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2::cool2:

ja jak sie naprawde zdenerwuje to trzasne drzwiami wyjde i wroce jak wkoncu bedzie cos zrobione w tym domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie denerwuj sie !!!!

bez sensu... ech

No czytałam właśnie jakie to ż Eweliną macie przygody jedna stłuczki druga piruety na ulicy uskutecznia...echhh połamiecie się kiedyś dokładnie :-D:-D:-D

UWAŻAĆ MI NA SIEBIE!!!!!!!!!!!! OBIE!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

uważamy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry