• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
To może powiedz co jest wogóle powodem takiego zdenerwowania????????????????

jasnie pan suer zlota raczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: spytajcie jak wyglada moj super ekstra korytarz ...... jak jest pieknie zrobiony kacpra pokoj...... jak na to patrze to mi sie orezada z komunii odbija:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od 3 miesiecy slysze ze on zacznie to od PONIEDZIALKU tak jak wywalilam kolesia tak wszytsko LEZY i ciesyz sie za kazdym razem jak sie podkne albo uwale o gips na scianie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a choinka???? bedzie w przyszlym roku jak jaksnie pan zlota raczka wkoncu z laski swojej ja znajdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tlumaczyc jak krowie na rowie ze nie musi jechac na drugi koniec miasta sa prawie obok nas to ON nie wie gdzie to jest i mam na niego nie krzyczec bo on MA da mnie anielaks cierpliwosc a ja do niego NIEEEEE i chce spelnic kolejna moja ZACHCIANKE a ja mu nawet nie umiem wytlumaczyc tylko krzycze na niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niech sobie wsadzi ta zachcianke ja sie nie prosze o to ..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chcialam aby swieta wygladaly jak swieta ale jak on ma to gdzies to od dzis leze do gory brzuchem i swieta NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
on ma prawo odpoczac bo on pracuje ile moza tego sluchac w takim razie trza sie bylo nie zabierac za remonty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez mam prawo odpoczac i czasami pokrzyczec i pobeczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mnie roznioslo ;( przepraszam uciekam ( milego dnia wszytskim zycze ;(

reklama
Danusiu przystojny jak cholera i do tego pachnie że hej, jak leżałam w szpitalu to po obchodzie zamykałayśmy szybko drzwi aby zapach pozostał w sali:szok::-D:-D

Marta Danusia ma rację, nie denerwuj się, napij się meliski na uspokojenie:sorry:

Anetka i Ewelina uważajcie na siebie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry