• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ojjj tam żonaty żonaty....popatrzeć i powąchać można :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale, ale powiedz mi jakie jest badanie jak taki przystojniak je robi????????? :szok: :-D:-D:-D:-D
Jak poszlam do niego kilka lat temu po raz pierwszy i zobaczylam jak wygląda to chciałam uciekać gdzie pieprz rośnie:-D:-D a teraz już się przyzwyczaiłam i to na mnie nie działa, jest bardzo delikatny i jak tylko mocniej mnie przyciśnie to przeprasza, zawsze mnie zagaduje więc zapominam że leże na fotelu:-D:-D:-D:-D

hahaha... padam (znowu) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no biedna Madzia... jak sobie przypomni o czym my tu rozmawiałyśmy :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Rany :szok: znowu musze dźwigać wariatkę z podłogi :-D:-D:-D:-D:-D

Jak poszlam do niego kilka lat temu po raz pierwszy i zobaczylam jak wygląda to chciałam uciekać gdzie pieprz rośnie:-D:-D a teraz już się przyzwyczaiłam i to na mnie nie działa, jest bardzo delikatny i jak tylko mocniej mnie przyciśnie to przeprasza, zawsze mnie zagaduje więc zapominam że leże na fotelu:-D:-D:-D:-D

Eccchhhh normalnie Ci zazdroszczę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry