Danula
czekam ciągle czekam.....
dla zdrowia...ale psychicznego... co by nie świecic sinym pyskiem na lewo i prawo
też tak myślę![]()
No tak to tłumaczenie do mnie przemawia

jasnie pan suer zlota raczkaspytajcie jak wyglada moj super ekstra korytarz ...... jak jest pieknie zrobiony kacpra pokoj...... jak na to patrze to mi sie orezada z komunii odbija
od 3 miesiecy slysze ze on zacznie to od PONIEDZIALKU tak jak wywalilam kolesia tak wszytsko LEZY i ciesyz sie za kazdym razem jak sie podkne albo uwale o gips na scianie
a choinka???? bedzie w przyszlym roku jak jaksnie pan zlota raczka wkoncu z laski swojej ja znajdzietlumaczyc jak krowie na rowie ze nie musi jechac na drugi koniec miasta sa prawie obok nas to ON nie wie gdzie to jest i mam na niego nie krzyczec bo on MA da mnie anielaks cierpliwosc a ja do niego NIEEEEE i chce spelnic kolejna moja ZACHCIANKE a ja mu nawet nie umiem wytlumaczyc tylko krzycze na niego
niech sobie wsadzi ta zachcianke ja sie nie prosze o to .....
chcialam aby swieta wygladaly jak swieta ale jak on ma to gdzies to od dzis leze do gory brzuchem i swieta NIE MA
on ma prawo odpoczac bo on pracuje ile moza tego sluchac w takim razie trza sie bylo nie zabierac za remontyja tez mam prawo odpoczac i czasami pokrzyczec i pobeczec
ale mnie roznioslo ;( przepraszam uciekam ( milego dnia wszytskim zycze ;(
Ej wracaj tu a nie uciekasz jak klepne po dupie to zobaczysz...
Masz racje nie ruszaj nic siedz niech może w ten sposób to do niego dotrze bo wybacz Martuś ale ja mam wrażenie z tego co piszesz, że on mysli, że sobie darmową gosposie znalazł która wszystko zrobi na tip top i bez szemrania...szlak mnie trafi jak coś takiego czytam...olej wszystko niech zobaczy ja to jest jak TY jesteś zmęczona