• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

rety u nas wciaz taka pogoda ze aby sie wieszac nic swiat nie czuc zeby chociaz nie padalo :(
ja dzis musze wziazc malego pod pache i isc na male zakupy i do banku... ooooo ale sie ciesze grrrrrrr

A ja się biorę za chwilę za porządki przez to całe zamieszanie nie mam nic w domu jeszcze zrobione a chce choinkę już rozłożyć co by się nią nacieszyć zanim pojedziemy na święta do mamy :tak:

reklama
Hej :-)
U mnie dzień bez problemów to dzień stracony:wściekła/y: dzisiaj już od samego rana dzwonili do mnie z zusu dlaczego nowe zwolnienie jest bez literki B, debile!!! Tlumacze im ze miałam zabieg a ona mówi że muszę dostarczyć zaświadczenie że nie jestem w ciąży!!!!! Paranoja!!!!!

ja juz na szczescie po porzadkach :) a choinke to ubiore moze w przyszlym roku jak tak dalej pojdzie :wściekła/y:

ze cio ? :szok:

U mnie dzień bez problemów to dzień stracony:wściekła/y: dzisiaj już od samego rana dzwonili do mnie z zusu dlaczego nowe zwolnienie jest bez literki B, debile!!! Tlumacze im ze miałam zabieg a ona mówi że muszę dostarczyć zaświadczenie że nie jestem w ciąży!!!!! Paranoja!!!!!

hej Kochana :-)
nie wiem czy ZUS ma prawo czegos takiego wymagac... :no:

witaj kochana :) widze ze pod gorke to jest wszedzie.... smiech na sali czasami....

żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :tak::szok::-D

Witaj w klubie ja jedną firankę już ściągłam do prania :-D:-D:-D

ja juz na szczescie po porzadkach :) a choinke to ubiore moze w przyszlym roku jak tak dalej pojdzie :wściekła/y:

A co nie kupił jednak Tom choinki??

Hmmm nie wiem ale chyba nie mają prawa tego wymagać, musiałabyś się popytać.....zresztą co im do tego jakie masz chorobowe?? :sorry:

a nie pytajcie bo juz mam wystarczajacego agresora:wściekła/y::wściekła/y:

kochana Ty się nie denerwuj !!!!!!!!!!!!

Witaj w klubie ja jedną firankę już ściągłam do prania :-D:-D:-D

ja zamierzam jutro albo pojutrze myc okna i zmieniac firanki... kurde już mi się nie chce... poza tym łeb boli przy każdym ruchu... masakra... ale jak sie jest pokraką to tak się ma ;-);-);-)

ale tak na serio musze się w końcu wziasc za porządki... bo do Świat niedaleko :szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry