Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
no serio serio
no i widzisz ???!!! dobrze że nie wstawałam z podłogi bo znowu bym na niej wylądowała![]()
przyjaciel

ja chcę złotego z cekinkami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no serio serio
no i widzisz ???!!! dobrze że nie wstawałam z podłogi bo znowu bym na niej wylądowała![]()

ja chcę złotego z cekinkami

no serio serio

przyjacielja chcę złotego z cekinkami
![]()

toż sobie kryzwdę zrobisz dziewczyno weż miękiego pokażnego i obrotowego 

się ma wymagania![]()
Jak byłam w anglii to widzialam w zwykłym centrum handlowym zlotego z cekinami, robil wrażenieZnowu leżysz????????
Z cekinami???????toż sobie kryzwdę zrobisz dziewczyno weż miękiego pokażnego i obrotowego
![]()

nie znowu... cały czas![]()

, ale musisz komicznie wyglądać pisząc z ziemi 

Jak byłam w anglii to widzialam w zwykłym centrum handlowym zlotego z cekinami, robil wrażenie![]()

No nie bo M patrzył na mnie wilkiem, a poza tym nie chcę go wpędzać w kompleksyNo to nie przywiozłaś sobie pamiątki??? Echh no pamiątki fajna sprawa kochana![]()

Jak byłam w anglii to widzialam w zwykłym centrum handlowym zlotego z cekinami, robil wrażenie![]()

Aaaa rozumie to już wogóle nie siadasz....dobry pomysł opatentuj go, ale musisz komicznie wyglądać pisząc z ziemi
![]()

No nie bo M patrzył na mnie wilkiem, a poza tym nie chcę go wpędzać w kompleksy![]()