• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No nie bo M patrzył na mnie wilkiem, a poza tym nie chcę go wpędzać w kompleksy:szok::szok::szok::-D:-D:-D

No tak racje masz jak wprawisz go w kompleksy może być nie ciekawie :tak:, ale przecież on nie musi wiedzieć :-D:-D:-D:-D:-D

ale my kochana w Polsce jestesmy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
no bo niby po co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
od razu komicznie...praktycznie... mniejsze prawdopodobieństwo urazu :-p:-p:-p

No nie wiem nie wiem a jak upadniesz i głową uderzysz o podłogę???:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja zabieram sie za powolne ogarnywanie (ale słowo wymyśliłam:szok::szok::-D:-D:-D) mieszkanka... więc jestem z doskoku kic kic :-D:-D:-D

No ja też bo zaraz mi się firanki wypiorą muszę wieszać od razu wilgotne ;-)
To będziemy kicać razem :-D:-D:-D:-D:-D

Anetka trzeba ci kupic taki kostium z pianki w którym tresują psy, myślę że nieźle by amortyzował upadki:cool2::cool2:

Ooooo to jest świetny pomysł będzie nasza koleżanka bezpieczna nawet w czasie piruetów na chodniku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anetka trzeba ci kupic taki kostium z pianki w którym tresują psy, myślę że nieźle by amortyzował upadki:cool2::cool2:

o !!! i to jest pomysł :-D:-D:-D:-D

No bez takich mi tu chcesz się zabawić we Frankensteina???? Na święta teraz nie bardzo to nie Halloween :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech... i tak wyglądam jak pół d*** z za krzaka :szok::szok::szok::-D:-D:-D

No ja też bo zaraz mi się firanki wypiorą muszę wieszać od razu wilgotne ;-)
To będziemy kicać razem :-D:-D:-D:-D:-D

Ooooo to jest świetny pomysł będzie nasza koleżanka bezpieczna nawet w czasie piruetów na chodniku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kicamy kicamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

taaaa... ze mną to nigdy nic nie wiadomo :szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry