• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ile dni? 9 dni według moich obliczeń ale ostatnio nic nie mam regularnie i te nerwy teraz swoje mogły zrobić, no i po tym czyszczeniu kto wie co się dzieje....same niewiadome :sorry:

fafa-rafa????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D u nas to bara-bara na bora-bora albo riki-tiki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A u nas fafa-rafa baja bongo i takie tam nie powiem juz nic więcej bo P siedzi mi na karku....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To oby nie przyszła @ .....:zawstydzona/y:

uuuu, a istnieje możliwość że jesteś w ciąży? ja brałam tabletki i zaszlam w ciążę więc nic już mnie nie zdziwi:tak:

Wiesz jak jest seks zawsze jest możliwość nie ma pewności na 100% kalendarzyk mi się zawsze sprawdzał ale miałam regularnie @ teraz wszystko się rozregulowało to kto wie...wedle moich obliczeń nie powinno być ciąży ale pewności nie będe mieć nigdy...zresztą sama wiesz

reklama
Wiesz jak jest seks zawsze jest możliwość nie ma pewności na 100% kalendarzyk mi się zawsze sprawdzał ale miałam regularnie @ teraz wszystko się rozregulowało to kto wie...wedle moich obliczeń nie powinno być ciąży ale pewności nie będe mieć nigdy...zresztą sama wiesz
Ja to zawsze mówię, że póki nie ma @ to jest szansa......mnie juz nic nie zdziwi teraz....:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry