ewelina28
Dum Spiro Spero...
W sumie....e...tamco dwóch wariatów to nie jedne... weselej zawsze
![]()

imprezę zamknietą byśmy zrobiły....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie....e...tamco dwóch wariatów to nie jedne... weselej zawsze
![]()

imprezę zamknietą byśmy zrobiły....

Przecież jej cycuszków nie odgryzie-bombki zawsze będzie mieć....Nie ma sprawy wpadaj koniecznie
No ja wiem, że bombki masz ale licz się z tym, że masz jeszcze szczeniora w tym roku.....i co nadal twierdzisz, że masz bombki???![]()

Ja już się pocęwiedziałam że na ciebie mogę liczyć.
Nie wiem czy widziałyście księżyc w nowiu, taka bajka wcale mi się film nie potobał, książka lepsza ale oglądałam bo aktor który grał Jacoba to mój ideał, ślinilam się przez większość filmu![]()

Przecież jej cycuszków nie odgryzie-bombki zawsze będzie mieć....![]()

ide po ziemniaki bo nie będzie obiadu

Łysina świątecznie....to jest myśl!On zapewne ale jej choinka będzie łysawa![]()

A ile dni po terminie????Kurcze jak do piątku @ się nie zjawi zrobie testa bo ja test wyjdzie negatywny to trza by było jeszcze do ginka podlecieć co się dzieje![]()

Boze im jestem starsza tym głupszaide po ziemniaki bo nie będzie obiadu
![]()

Łysina świątecznie....to jest myśl!![]()

świetny napis na kartki świąteczne 

Mówisz??? Opatentować????Kochana to przywilej starzejących się kobiet nic się nie martw poczekaj jak będziesz w moim wieku
świetny napis na kartki świąteczne
![]()