ewelina28
Dum Spiro Spero...
....zroszeni potem......Danusiu a zapytaj czy nie mają nic do roboty w Łodzi:-) tacy w roboczych ciuszkach i jednodniowym zarostem, hmmmmmmmmmmmm![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....zroszeni potem......Danusiu a zapytaj czy nie mają nic do roboty w Łodzi:-) tacy w roboczych ciuszkach i jednodniowym zarostem, hmmmmmmmmmmmm![]()

Ja też sie nie mogę doczekać.....no ale tradycja to tradycja....w ogóle teraz jak tą rybkę smażoną poczułam.....mniam...chyba opitolę z jedną...
A na marginesie kupiliśmy pod choinke teściowi sweterek, taki ładny, a P powiedział, że "ojciec będzie wyglądał jak Zdenek spod krzaka"....![]()

Ja też sie nie mogę doczekać.....no ale tradycja to tradycja....w ogóle teraz jak tą rybkę smażoną poczułam.....mniam...chyba opitolę z jedną...
A na marginesie kupiliśmy pod choinke teściowi sweterek, taki ładny, a P powiedział, że "ojciec będzie wyglądał jak Zdenek spod krzaka"....![]()

no szkoda pewnie by tylko spodenki mieli i koszulki na ramiączkach albo bezzzzzzzzzz
![]()

Danusiu a zapytaj czy nie mają nic do roboty w Łodzi:-) tacy w roboczych ciuszkach i jednodniowym zarostem, hmmmmmmmmmmmm![]()

....zroszeni potem......![]()

no szkoda pewnie by tylko spodenki mieli i koszulki na ramiączkach albo bezzzzzzzzzz
Biedulo pazurkami musiałaś drzeć brud??? ;-)![]()

Ja lubię, ale tylko dorsza....Ja rybę smażoną tylko w wigilie nie lubie za bardzo....
To pokaż ten sweterek bom ciekawa się strasznie go zrobiła![]()

No...tylko mój P może takimi textami sypaćno wiem wiem
że jak ???!!!! dobre okreslenie... musze zapamietac
ech... uchyl okno i powiedz że zapraszasz w czerwcu![]()

;-)ano tak... wiec koniecznie musisz sie nacieszyc
no... całkiem całkiem brzmi
;-)
mysle ze dzisiaj albo jutro bedzie już ubrana choineczka a co![]()

Danusiu a zapytaj czy nie mają nic do roboty w Łodzi:-) tacy w roboczych ciuszkach i jednodniowym zarostem, hmmmmmmmmmmmm![]()

....zroszeni potem......![]()

no wiem wiem
że jak ???!!!! dobre okreslenie... musze zapamietac
ech... uchyl okno i powiedz że zaparszasz w czerwcu![]()

No...tylko mój P może takimi textami sypać;-)

Ja lubię, ale tylko dorsza....
Aj tam zdjęcie musiałabym cyknąć.....ale naprawdę ładny......a P pewnie przekornie to powiedział.....![]()