• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

że co ????????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Uszczelniają chyba piony i wiszą sobie wtedy na linach za oknami :-D:-D:-D:-D:-D i nawet młodzi popatrzeć jest na co bo te liny im się fajnie opinają na pewnych... "interesach" :szok::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oki.......bo jak nie to burmistrzowi sie oberwie, że nazwy ulicy nie zmienił i że baaaaaaaaaaaardzo ważna przesyłka nie doszła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co bardzo ważna toć odemnie nie doszła!!!!!!!!!!!!!!!! to jest nie dopuszczalne :no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Już choinka???????????? :szok::szok::szok::szok::szok:
My zawsze w Wigilię stroimy.....:zawstydzona/y:

My też ale w tym roku nas w domu nie będzie wyjeżdżamy wcześniej i chce się nią nacieszyć :tak:

wiem i pamiętam :tak:
ale to taki pozytywny hopl :-D:-D:-D (ja to normalnie dzisiaj tworzę słowa że :szok::szok::-D:-D)

Ano pozytywny hopl (fajne słowo) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

my zazwyczaj dzien, dwa przed wigilia... ale w tym roku chyba na dniach się u nas pojawi... bo już nie moge wytrzymac :zawstydzona/y:

To rozkładaj ze mną nie będzie mi smutno, że ino ja mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

my zazwyczaj dzien, dwa przed wigilia... ale w tym roku chyba na dniach się u nas pojawi... bo już nie moge wytrzymac :zawstydzona/y:
Ja też sie nie mogę doczekać.....no ale tradycja to tradycja....w ogóle teraz jak tą rybkę smażoną poczułam.....mniam...chyba opitolę z jedną...:-D:-D:-D:-D

A na marginesie kupiliśmy pod choinke teściowi sweterek, taki ładny, a P powiedział, że "ojciec będzie wyglądał jak Zdenek spod krzaka"....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My też ale w tym roku nas w domu nie będzie wyjeżdżamy wcześniej i chce się nią nacieszyć :tak:

Ano pozytywny hopl (fajne słowo) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

To rozkładaj ze mną nie będzie mi smutno, że ino ja mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ano tak... wiec koniecznie musisz sie nacieszyc :tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D no... całkiem całkiem brzmi :cool2:;-):-p

mysle ze dzisiaj albo jutro bedzie już ubrana choineczka a co :-D:-D:-D

Uszczelniają chyba piony i wiszą sobie wtedy na linach za oknami :-D:-D:-D:-D:-D i nawet młodzi popatrzeć jest na co bo te liny im się fajnie opinają na pewnych... "interesach" :szok::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co bardzo ważna toć odemnie nie doszła!!!!!!!!!!!!!!!! to jest nie dopuszczalne :no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Danusiu a zapytaj czy nie mają nic do roboty w Łodzi:-) tacy w roboczych ciuszkach i jednodniowym zarostem, hmmmmmmmmmmmm:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry