• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
To tak jak mój ma cierpliwość chłopina do mnie straszną...mamy podobnie też najpierw się dre a potem myśle i przepraszam :zawstydzona/y:

Nie no mnie by szlak trafił jakby mi tak nic nie dochodziło, przecież Ty połowy korespondencji nie masz zapewne.....a kiedyś w ogóle dociera do Ciebie cokolwiek??:sorry:
Yhy dociera jak sama odbiorę ha ha ha ha nie nie żartuję.....dociera......ale dlatego też często podaję adres do mojej mamy....:zawstydzona/y:ale spokojnie moze dojdzie co?;-)

Nie mogę czytać tego o karpiach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja jak oglądnęłam wczoraj prgram o tym... zwątpiłam... i zapowiedziałam mojemu M (oczywiscie jego entuzjazm jest niesamowity:sorry::eek:) że robie tour po sklepach... i sprawdzam co i jak... i jeszcze go dopytywałam czy panów w niebieskich mundurach moge wezwac jakby co... i mogę :tak: nawet nr do inspekcji weterynaryjnej mam zapisany juz:sorry:

Yhy dociera jak sama odbiorę ha ha ha ha nie nie żartuję.....dociera......ale dlatego też często podaję adres do mojej mamy....:zawstydzona/y:ale spokojnie moze dojdzie co?;-)

Jak nie to dawaj adres do mamy albo nie........ WIEM!!!!! poleconym Ci wyśle do rąk własnych niech se listonosz polata za każdym razem tak będe robić to może zakuma w końcu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja jak oglądnęłam wczoraj prgram o tym... zwątpiłam... i zapowiedziałam mojemu M (oczywiscie jego entuzjazm jest niesamowity:sorry::eek:) że robie tour po sklepach... i sprawdzam co i jak... i jeszcze go dopytywałam czy panów w niebieskich mundurach moge wezwac jakby co... i mogę :tak: nawet nr do inspekcji weterynaryjnej mam zapisany juz:sorry:
I dobrze........ja też reaguje na takie rzeczy.....i ku mojemu zdziwieniu ze skutkiem....:sorry:

Czytałam właśnie straszne to jest :no:

obiecuje że zrobię fotkę :-D

Dobra to czekam na fotkę :-D:-D:-D:-D:-D

OOoooooo będą nam panowie dyndać na linach za oknami....ciekawe czemu :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry