ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nie mogę czytać tego o karpiach
no chyba zacznę dwie nosic![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mogę czytać tego o karpiach

Yhy dociera jak sama odbiorę ha ha ha ha nie nie żartuję.....dociera......ale dlatego też często podaję adres do mojej mamy....To tak jak mój ma cierpliwość chłopina do mnie straszną...mamy podobnie też najpierw się dre a potem myśle i przepraszam
Nie no mnie by szlak trafił jakby mi tak nic nie dochodziło, przecież Ty połowy korespondencji nie masz zapewne.....a kiedyś w ogóle dociera do Ciebie cokolwiek??![]()
ale spokojnie moze dojdzie co?;-)Nie mogę czytać tego o karpiach![]()

) że robie tour po sklepach... i sprawdzam co i jak... i jeszcze go dopytywałam czy panów w niebieskich mundurach moge wezwac jakby co... i mogę
nawet nr do inspekcji weterynaryjnej mam zapisany juz
Jak zaczniesz tak nosić to plisssssssssss zdjęcie ja chce to zobaczyć na własne oczy![]()

Yhy dociera jak sama odbiorę ha ha ha ha nie nie żartuję.....dociera......ale dlatego też często podaję adres do mojej mamy....ale spokojnie moze dojdzie co?;-)

I dobrze........ja też reaguje na takie rzeczy.....i ku mojemu zdziwieniu ze skutkiem....ja jak oglądnęłam wczoraj prgram o tym... zwątpiłam... i zapowiedziałam mojemu M (oczywiscie jego entuzjazm jest niesamowity) że robie tour po sklepach... i sprawdzam co i jak... i jeszcze go dopytywałam czy panów w niebieskich mundurach moge wezwac jakby co... i mogę
![]()

Też tak radzę każdemu......w końcu musi mnie znaleźćJak nie to dawaj adres do mamy albo nie........ WIEM!!!!! poleconym Ci wyśle do rąk własnych niech se listonosz polata za każdym razem tak będe robić to może zakuma w końcu![]()

bo do rąk własnych 

ja jak oglądnęłam wczoraj prgram o tym... zwątpiłam... i zapowiedziałam mojemu M (oczywiscie jego entuzjazm jest niesamowity) że robie tour po sklepach... i sprawdzam co i jak... i jeszcze go dopytywałam czy panów w niebieskich mundurach moge wezwac jakby co... i mogę
![]()

obiecuje że zrobię fotkę![]()

I dobrze........ja też reaguje na takie rzeczy.....i ku mojemu zdziwieniu ze skutkiem....![]()