• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

mój goopi pies chodzi z dwoma zabawkami w pysku :eek::eek::eek::eek:

A mówią, że zwierze się upodobania do właściciela....ile nosisz torebek??????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nic nie doszło....ale kumpela wysłała 2 tg, temu lista i też nie ma więc podejrzewam że na drugim osiedlu leży w jakiejś skrzynce....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No wiesz ja weszłam uśmiechnięta i zadowolona mimo że wsio mnie boli.....a tu masz....babo placek! :-D:-D:-D

No i kurna chata co?? Se będzie gdzieś tam leżała moja kartka do Ciebie????????????? i mój list?????????????? Siem mi to nie podoba :no: ale to od nikogo nie doszły czy tylko moje?????

reklama
A mówią, że zwierze się upodobania do właściciela....ile nosisz torebek??????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i kurna chata co?? Se będzie gdzieś tam leżała moja kartka do Ciebie????????????? i mój list?????????????? Siem mi to nie podoba :no: ale to od nikogo nie doszły czy tylko moje?????
Od nikogo nie doszło nic......:zawstydzona/y: już pisaliśmy z mieszkańcami o zmianę nazwy naszego osiedla domków jednorodzinnych, ale przeciez jak do słupów!! Wrrrrr......ma ta Polska ludzi.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Najpierw po uszach, a potem przeprosiny.....norma....zastanawiam sie jak on to wytrzymuje....:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To tak jak mój ma cierpliwość chłopina do mnie straszną...mamy podobnie też najpierw się dre a potem myśle i przepraszam :zawstydzona/y:

To nic nie da....listonoszy trza wymienić albo przeszkolić.....bo to ich zasługa.....:zawstydzona/y:

Nie no mnie by szlak trafił jakby mi tak nic nie dochodziło, przecież Ty połowy korespondencji nie masz zapewne.....a kiedyś w ogóle dociera do Ciebie cokolwiek??:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry