• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
uszy ma powalające... moje mają "półzwiski" :-D:-D:-D:-D
doszło doszło :tak::tak::tak:
boski... i jak tu takim burkom czegokolwiek odmówic :-D:-D:-D:-D
Jak był młodszy też miał półzwiski, a teraz takie sterczące mu się zrobiły.....większe od łba ha ha ha ha
Najważniejsze, że dojszło...
No nie da rady ani odmówić, ani krzywdy zrobić.....nawet jak nabroi....;-)
OK, uciekam kochana, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

Hej:-) ale tu cichutko, właśnie wróciłam od ginka ktory jak mnie zobaczył to się śmiał bo ostatnio widujemy się 2 razy w tyg, a 23 znowu musze iść po kolejne zaświadczenie:szok::-D mam jakieś specjalne względy bo nie zaplaciłam za wizytę:-) kolorowych snów dziewczynki:-)

Witam witam!!
Jak ja jestem to Was nie ma..... hmmmmm
Utknęłyście gdzieś w zaspach śnieżnych????
Ja dziś miałam jechać do rodziców - ale trzy autobusy po kolei nie podjechały i już bym nie zdążyła na pociąg , więc wróciłam do domku - zmarznięta jak lód - i teraz z kawką czekam na towarzystwo :cool2:
Następny pociąg mam i 14. 15 :tak:
Jeny no ciągle mi coś ucieka...
Madziu - to jakiś wyrozumiały ginekolog :)
a jak wizyta? jak sie czujesz?.
Gdzie Wiola???
pozdro - Danusia, Anetka, Rudzia, Ola, Ewelinka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Gabrysiu, wiem co czujesz ja własnie wróciłam z Zusu, też zmarzłam jak cholera:szok::-D
Czuję się już całkiem nieźle, nawet humor powoli wraca:sorry:

Hallo dziewczynki pobudka:-D
Anetka Ewelinka Danusia Marta Iza Majsi WSTAWAĆ śpiochy:-) Wiola tylko ma taryfę ulgową:tak:

reklama
Hej Gabrysiu, wiem co czujesz ja własnie wróciłam z Zusu, też zmarzłam jak cholera:szok::-D
Czuję się już całkiem nieźle, nawet humor powoli wraca:sorry:

Hallo dziewczynki pobudka:-D
Anetka Ewelinka Danusia Marta Iza Majsi WSTAWAĆ śpiochy:-) Wiola tylko ma taryfę ulgową:tak:

O!!!!
Dziękuję za wyrozumiałość...
;-);-);-);-)
Tylko się witam i zmykam do łózia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry