• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witajcie sobotnio :-)

Madzia kochana leć na imprezkę w końcu masz weekend ;-)

Anecia u mnie dziś masakra, auto całe zaszklone jakby wylał wodę i zamroził, akumulator padł z rana...szok normalnie jest strasznie :no:

Iza miłego weekendu pani podglądacz ;-):-D:-D:-D:-D

Ilonka GRATULUJE spokojnych 9 miesięcy :-)

Monia to pewnie był mój chłop u Ciebie a Twój u mnie bo ja już dawno nie miałam bułek na śniadanie ;-)

Karola kochana ja ciągle trzymam kciuki za Was musi być dobrze tylko odpoczywaj :tak:

Gabrysia odpoczywaj :tak:

reklama
Witajcie kochane:-)

U nas wszystko w porządeczku:-D w piątek 15 stycznia mamy wizytę:-) jak dotąd lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i jest nawet bardzo zadowolony:-D ja nie mam jakiś większych dolegliwości oprócz bólu kręgosłupa, ale to normalne:-p

Odezwę się niebawem:-D

witajcie Kochane ja po pracy i jestem wykonczona.... mam takiego agresora ze szkoda gadac.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u moich dziadkow od tygodnia pauje jakis wirus i nie ma dziadka co by nie siedzial na kibelku z miska miedzy nogami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale zaden madrala nie wpadl na to zeby do mnie zadzwonic i zapytac czy przyjde w takiej sytuacji co by czegos nie zalapac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na pralni taki syf ze skzoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do faceta od pokoju to nici bo ten co mial przyjsc to moze dopiero zaczac za 4 tygdnie jak nie dalej:wściekła/y::wściekła/y: byl dzis drugi to wywalil taka cene ze mi sie slabo zrobilo i nie jestem w stanie tyle zaplacic za cos takiego:-(:-(:-( tak wiec dalej burdel i pokoju nie ma :-(:-(:-(:-(:-(

wymiekam beczec mi sie chce normalnie..... :-(:-(:-(:-(

co do Violki to kazala Was pozdrowic - wpadnie jak tylko sie pozbiera miala ostatnio troszke troche pod gorke..... jak wroci to wam wszytsko opowie.....

milego wieczorku wsyztskim zycze :*

ocieplane kalosze???a gdzie takie sa? i zdaja egzamin?
zdają:-) ja kupiłam w zwykłym sklepie obuwniczym:-) widziałam też w zarze ale o wiele droższe, ale warto, ja codziennie chodzę w nich do pracy:-)

Witajcie sobotnio :-)

Madzia kochana leć na imprezkę w końcu masz weekend ;-)

Anecia u mnie dziś masakra, auto całe zaszklone jakby wylał wodę i zamroził, akumulator padł z rana...szok normalnie jest strasznie :no:

Iza miłego weekendu pani podglądacz ;-):-D:-D:-D:-D

Ilonka GRATULUJE spokojnych 9 miesięcy :-)

Monia to pewnie był mój chłop u Ciebie a Twój u mnie bo ja już dawno nie miałam bułek na śniadanie ;-)

Karola kochana ja ciągle trzymam kciuki za Was musi być dobrze tylko odpoczywaj :tak:

Gabrysia odpoczywaj :tak:

Anecia, Marta i Madzia macie ucałowania od Ewelinki a reszta dziewczyn pozdrowienia :-)

Buziam kochane i miłej soboty :-)
Nie idę na imprezkę bo pogoda do niczego i nie chce mi się pupy ruszyć. Za to dzwoniła kuzynka że urodziła 5 stycznia i dlaczego z mamą jeszcze nie byliśmy zobaczyć małej. Więc jutro jedziemy, nie wiem czy dam radę ale tak bardzo chcę zobaczyć kruszynkę:blink:

Witajcie kochane:-)

U nas wszystko w porządeczku:-D w piątek 15 stycznia mamy wizytę:-) jak dotąd lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i jest nawet bardzo zadowolony:-D ja nie mam jakiś większych dolegliwości oprócz bólu kręgosłupa, ale to normalne:-p

Odezwę się niebawem:-D
hej sówka:-) super ze dobrze się czujesz:tak: buuziaki dla was:-)

witajcie Kochane ja po pracy i jestem wykonczona.... mam takiego agresora ze szkoda gadac.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u moich dziadkow od tygodnia pauje jakis wirus i nie ma dziadka co by nie siedzial na kibelku z miska miedzy nogami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale zaden madrala nie wpadl na to zeby do mnie zadzwonic i zapytac czy przyjde w takiej sytuacji co by czegos nie zalapac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na pralni taki syf ze skzoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do faceta od pokoju to nici bo ten co mial przyjsc to moze dopiero zaczac za 4 tygdnie jak nie dalej:wściekła/y::wściekła/y: byl dzis drugi to wywalil taka cene ze mi sie slabo zrobilo i nie jestem w stanie tyle zaplacic za cos takiego:-(:-(:-( tak wiec dalej burdel i pokoju nie ma :-(:-(:-(:-(:-(

wymiekam beczec mi sie chce normalnie..... :-(:-(:-(:-(

co do Violki to kazala Was pozdrowic - wpadnie jak tylko sie pozbiera miala ostatnio troszke troche pod gorke..... jak wroci to wam wszytsko opowie.....

milego wieczorku wsyztskim zycze :*
Nie denerwuj się kochana, ale powinni do ciebie zadzwonić i cię powiadomić co się dzieje bo w ciąży nie powinnaś mieć styczności z wirusami, odpoczywaj kochana, buuuziaczki;-)

Dzień Dobry......:zawstydzona/y:
Nie nadrobię WAS - zbyt wiele tego - nie próżnowałyście ;-)
Nie było mnie zaledwie 1,5tg., a juz miałam problem z logowaniem - zapomniałam hasło - na szczęście na karteczce miałam zapisane....:zawstydzona/y:
Nie będę pisać co u mnie, bo nie ma sensu......zbyt dużo tego....(....)

Sylwester był przedni. Wyglądał mniej więcej tak:
-śmiecho-tańce
-płacz....
-setka
-śmiecho-tańce
-płacz
-setka itp.itd.
w między czasie gleba zaliczona kilkakrotnie, darcie buziuniu na gubałówce :zawstydzona/y:.....sam sylwester był cudny - dobrze, że pojechaliśmy....natomiast gorszy był powrót - no ale jak pisałam...nie ma co pisać.....rozpamiętywać. Boli......strasznie boli......czasem tchu brakuje, ale jeszcze oddycham.....to najważniejsze....

Tęskniłam za WAMI moje kochane.........i przepraszam, że czasem nie odp. na eski, nie odbierałam tel. - nie byłam w stanie. Mam nadzieję, że sie nie gniewacie...

I posłuchajcie razem ze mną.....co mi dziś w duszy gra.....sama prawda...

[video=youtube;3LuWXY50RsI]http://www.youtube.com/watch?v=3LuWXY50RsI[/video]

Edyta Geppert

Zamiast

Ty, Panie tyle czasu masz,
Mieszkanie w chmurach i błękicie,
A ja na głowie mnóstwo spraw
I na to wszystko jedno życie.
A skoro wszystko lepiej wiesz,
Bo patrzysz na nas z lotu ptaka,
To powiedz czemu tak mi jest,
Że czasem tylko siąść i płakać.
Ja się nie skarżę na swój los,