ola15
Fanka BB :)
witaj ola
na taki szybki zarobek ja bym nie miala odwagi ale z tego co wiem to stanie pod latarnia daje duze efekty :-)
e tam Pati nie to miałam na myśli:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witaj ola
na taki szybki zarobek ja bym nie miala odwagi ale z tego co wiem to stanie pod latarnia daje duze efekty :-)
Karolinko będzie dobrze:-) trzymam kciuki za Ciebie non stop, jeszcze troszkę i zuzia będzie z Tobą, odpoczywaj jak najwięcej i się nie denerwujWITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓDDÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

e tam Pati nie to miałam na myśli:-)

w końcu to najstarszy zawód świata

poza tym ta laska od dawna nic nie pisała na forum... 

) GRATULACJE !!! spokojnych 9 miesięcy 

Karolinko prócz szewka mam to samoWITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓDDÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.
tyle, że ja mam jedną nerkę ale po tabletkach jest lepiej 

muszę to w kalendarzu napisać 
Plany? mam zaproszenie na imprezkę ale nie wiem czy się wybiorę bo u mnie też szaleje śnieżycaheloł
Danusiu jak ta u Was pogoda? bo u nas koszmar niestety
Gabrysiu znalazłas jakis sprzecik ?
Karola trzymam za Was kciuki :-)
Madziu jakie plany na weekend ?
Rudzia dziękuje za dbanie o mnie)) a ziemniaka napewno wypróbuję ;-);-);-)
Iza jak miło Cię widziec :-)
Pati do nie do mnie należy decyzjapoza tym ta laska od dawna nic nie pisała na forum...
Wiola a Ty gdzie ?
Ewelinka :*
Życzę wszystkim miłego weekendu
A... Ilonkabo ja nie wiedziec wczesniej !!!! (chyba nie pochwaliłas się na odskoczni) GRATULACJE !!! spokojnych 9 miesięcy
![]()

Olu ja kupiłam sobie na takie pogody ocieplane kaloszehelo
u nas mega śniezyca ,dzisiaj juz idac do miasta nie patrzyłam na wygląd i włożyłam sobie spodnie w buty ,a one takie śmieszne ale najcieplejsze a musiałm za ta kuchnie jechac zapłacoc a to na górce to 2 rzy próbe podjazdowa robiłam:-)
wieczorem ide na urodziny a tak nigdzie sie nie wychyla,tylko posprzatam
bardzo lubię oskocznie i sie uzalezniła chyba hehe
wciągam spodnie w kalosze i żadna zaspa nie jest przeszkodą:-)Plany? mam zaproszenie na imprezkę ale nie wiem czy się wybiorę bo u mnie też szaleje śnieżyca![]()