• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.
Karolinko będzie dobrze:-) trzymam kciuki za Ciebie non stop, jeszcze troszkę i zuzia będzie z Tobą, odpoczywaj jak najwięcej i się nie denerwuj:tak:

e tam Pati nie to miałam na myśli:-)
:-D:-D:-D:-D w końcu to najstarszy zawód świata:-D:-D:-D:-D
Miłej soboty:-)

heloł :-D

Danusiu
jak ta u Was pogoda? bo u nas koszmar niestety :zawstydzona/y:

Gabrysiu znalazłas jakis sprzecik ? :-D:-D:-D:-D

Karola trzymam za Was kciuki :-)

Madziu jakie plany na weekend ?

Rudzia dziękuje za dbanie o mnie:))) a ziemniaka napewno wypróbuję ;-);-);-)

Iza jak miło Cię widziec :-)

Pati do nie do mnie należy decyzja :sorry2: poza tym ta laska od dawna nic nie pisała na forum...

Wiola
a Ty gdzie ?

Ewelinka :*

Życzę wszystkim miłego weekendu :-D:-D:-D

A... Ilonka bo ja nie wiedziec wczesniej !!!! (chyba nie pochwaliłas się na odskoczni:-p) GRATULACJE !!! spokojnych 9 miesięcy :-D:-D:-D:-D

helo
u nas mega śniezyca ,dzisiaj juz idac do miasta nie patrzyłam na wygląd i włożyłam sobie spodnie w buty ,a one takie śmieszne ale najcieplejsze a musiałm za ta kuchnie jechac zapłacoc a to na górce to 2 rzy próbe podjazdowa robiłam:-)
wieczorem ide na urodziny a tak nigdzie sie nie wychyla,tylko posprzatam
bardzo lubię oskocznie i sie uzalezniła chyba hehe

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.
Karolinko prócz szewka mam to samo :-p tyle, że ja mam jedną nerkę ale po tabletkach jest lepiej :) Dużo odpoczywaj i będzie dobrze trzymam kciuki :)
Ola z tym uzależnieniem to chyba każda z Nas tak ma :-D

Chłop mi poszedł po bułki i zrobił śniadanko cud!!! :szok::szok::szok: muszę to w kalendarzu napisać :-D

heloł :-D

Danusiu jak ta u Was pogoda? bo u nas koszmar niestety :zawstydzona/y:

Gabrysiu znalazłas jakis sprzecik ? :-D:-D:-D:-D

Karola trzymam za Was kciuki :-)

Madziu jakie plany na weekend ?

Rudzia dziękuje za dbanie o mnie:))) a ziemniaka napewno wypróbuję ;-);-);-)

Iza jak miło Cię widziec :-)

Pati do nie do mnie należy decyzja :sorry2: poza tym ta laska od dawna nic nie pisała na forum...

Wiola a Ty gdzie ?

Ewelinka :*

Życzę wszystkim miłego weekendu :-D:-D:-D

A... Ilonkabo ja nie wiedziec wczesniej !!!! (chyba nie pochwaliłas się na odskoczni:-p) GRATULACJE !!! spokojnych 9 miesięcy :-D:-D:-D:-D
Plany? mam zaproszenie na imprezkę ale nie wiem czy się wybiorę bo u mnie też szaleje śnieżyca:szok::-D

helo
u nas mega śniezyca ,dzisiaj juz idac do miasta nie patrzyłam na wygląd i włożyłam sobie spodnie w buty ,a one takie śmieszne ale najcieplejsze a musiałm za ta kuchnie jechac zapłacoc a to na górce to 2 rzy próbe podjazdowa robiłam:-)
wieczorem ide na urodziny a tak nigdzie sie nie wychyla,tylko posprzatam
bardzo lubię oskocznie i sie uzalezniła chyba hehe
Olu ja kupiłam sobie na takie pogody ocieplane kalosze:-D wciągam spodnie w kalosze i żadna zaspa nie jest przeszkodą:-)

Buuziaki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry