Danula
czekam ciągle czekam.....
no tak wkoncu na wypoczynku jest)
Ano jest ale wykorzystam ją trochę po niedzieli ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak wkoncu na wypoczynku jest)
Dobra dobra to poczekam ale wiesz proszę o adresik ;-)
Echh konowały![]()
Rany jak tygodnie lecą
zobacz jak blisko masz do urodzenia już ;-)
Ano jest ale wykorzystam ją trochę po niedzieli ;-)
no juz za 3 miesiace bedzie po wszytskim ..... styczen strasznie mi zlatuje za chwile bedzie koniec za chwile luty i dwa latka Kacpra..... a potem to juz wyczekiwanie tylko na ten momentsama nie wieze dopiero co pisalam wam ze tescik zrobilam
)

Ty mamusi za duzo nie wykorzystuj - a do czego????;-);-);-);-)

No dokładnie pamiętam jak nam pisałaś a to już prawie meta....ale będzie jak będziesz rodzić nie zapomnij kamery i laptopa ;-)
Tak trochę tylko do gotowania obiadku jak będe jeżdzić załatwiać swoje rzeczy ;-)

witaj KochanaWitam dziewczynki
A co się stało Anetce,że ranę szytą miała?? Ja używałam na blizny maści cepan - ale taka sobie i śmierdzi...
Kurka nie jestem na bieżąco,bom już do pracy wróciła a po poludniu to mi domownicy nie dają siadać do kompa.....![]()
Witam dziewczynki
A co się stało Anetce,że ranę szytą miała?? Ja używałam na blizny maści cepan - ale taka sobie i śmierdzi...
Kurka nie jestem na bieżąco,bom już do pracy wróciła a po poludniu to mi domownicy nie dają siadać do kompa.....![]()
heheh wszytsko zabiore i relacja bedzie zdawana na bierzaco..... oczywiscie bez cenzury![]()
heheh ja sobie nawet tego nie potrafie wyobrazic
no tak malutko to pozwalam wykorzystac)

no nic kochane zbieram sie poloze malego i biore sie za wypieki.... bo juz mi slinka cieknie
cumolki :* milego dnia kazdej z osobna ZYCZE :*