• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobra dobra to poczekam ale wiesz proszę o adresik ;-)

Echh konowały :no:

:szok::szok:Rany jak tygodnie lecą :szok::szok: zobacz jak blisko masz do urodzenia już ;-)

no juz za 3 miesiace bedzie po wszytskim ..... styczen strasznie mi zlatuje za chwile bedzie koniec za chwile luty i dwa latka Kacpra..... a potem to juz wyczekiwanie tylko na ten moment :) sama nie wieze dopiero co pisalam wam ze tescik zrobilam :):))

no juz za 3 miesiace bedzie po wszytskim ..... styczen strasznie mi zlatuje za chwile bedzie koniec za chwile luty i dwa latka Kacpra..... a potem to juz wyczekiwanie tylko na ten moment :) sama nie wieze dopiero co pisalam wam ze tescik zrobilam :):))

No dokładnie pamiętam jak nam pisałaś a to już prawie meta....ale będzie jak będziesz rodzić nie zapomnij kamery i laptopa ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ty mamusi za duzo nie wykorzystuj - a do czego????;-);-);-);-)

Tak trochę tylko do gotowania obiadku jak będe jeżdzić załatwiać swoje rzeczy ;-)

Witam dziewczynki
A co się stało Anetce,że ranę szytą miała?? Ja używałam na blizny maści cepan - ale taka sobie i śmierdzi...
Kurka nie jestem na bieżąco,bom już do pracy wróciła a po poludniu to mi domownicy nie dają siadać do kompa.....:baffled::baffled::cool:

No dokładnie pamiętam jak nam pisałaś a to już prawie meta....ale będzie jak będziesz rodzić nie zapomnij kamery i laptopa ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak trochę tylko do gotowania obiadku jak będe jeżdzić załatwiać swoje rzeczy ;-)

heheh wszytsko zabiore i relacja bedzie zdawana na bierzaco..... oczywiscie bez cenzury :):):):)
heheh ja sobie nawet tego nie potrafie wyobrazic:-D:-D:-D:-D:-D

no tak malutko to pozwalam wykorzystac :):):):))

Witam dziewczynki
A co się stało Anetce,że ranę szytą miała?? Ja używałam na blizny maści cepan - ale taka sobie i śmierdzi...
Kurka nie jestem na bieżąco,bom już do pracy wróciła a po poludniu to mi domownicy nie dają siadać do kompa.....:baffled::baffled::cool:
witaj Kochana :)
a no nasza Anecia nie potrafi 5 min spokojnie wysiedziec :):):)) no i przed swietami mialam maly wypadek przy pracy :):):) dlatego postanowilysmy jej sprawic jakies szeleczki co by ja przywiazywac dla bezpieczenstwa :):)

Witam dziewczynki

Witaj Gabrysia :-)

heheh wszytsko zabiore i relacja bedzie zdawana na bierzaco..... oczywiscie bez cenzury :):):):)
heheh ja sobie nawet tego nie potrafie wyobrazic:-D:-D:-D:-D:-D

no tak malutko to pozwalam wykorzystac :):):):))

Ojj dziękuje Ci, że mi pozawalasz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nic kochane zbieram sie poloze malego i biore sie za wypieki.... bo juz mi slinka cieknie :):):)

cumolki :* milego dnia kazdej z osobna ZYCZE :*

To udanego wypieku kochana i miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry