• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
jestem...ufff... :-)

Danusiu tak jak Marta Ci napisała... cosik mi źle chyba ranke wyczyscili ;-) ale przeżyje :-p:-p:-p:-p

Rudzia
popłakałam się przez te szeleczki :-D:-D:-D:-D

Gabrysiu
no ja to pokraka jestem i się wywróciłam i rozciełam łuk brwiowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochane życzę miłego weekendu :-)

Ewelinko :*

No pięknie pięknie.... i to tak przed świętami i sylwestrem..:szok:

to w weekend uważaj na siebie - bo zaraz na allegro poszukamy odpowiedniego sprzętu do uwiązania :)

Anetko musimy o Cibeie dbac co by sie to wiecej nie przydazylo :):):) a tego ziemniaka naprawde wyprobuj pomoze Ci napewno....

Danusiu Tobie rowniez milego weekendu Tobie i mamusi :):):)
oj u nas tez i sniegiem sypie i zimno.... juz powoli mam dosc bo ja za latem tesknie ehhhh

Madziula Ty nam sie nie przepracuj Kochana - a zreszta co ja pisze jak masz tylu dobrych chlopakow obi=ok siebie to pewnie nie wiele robisz :):))

Ewelinko Violcia cumolki dla Was Kochane moje :* SIS tesknie za Toba okropnie ;(

Gabrysiu, Iwonko, Izunia- jesli nas podgladasz ;) wszystkim zycze udanego weekendu :)

cumolki ja jutro i w niedziele do pracy wiec weekend to przeleci jak z bicza strzelil :) dozobaczyska w poniedzialek :)

Jasne ,że podgladam:-)
stary podgladacz juz ze mnie
dziekuje i Wam również życze udanego weekendu:-)
ja mam urodziny u wujka w sobote a ,iocia i wujek nie wiele ode mnie starsi to bedzie fajnie...;-)
no i składaja mi kuchnie nareszcie,tylko musze 900 zł skąd:-)s wytrzasnac
macie jakis pomysł hihi na szybki zarobek

Hej kochane:-)
Już zapomniałam jak szybko mija czas w pracy, już piątek:szok: ale to dobrze szybciej przyjdzie wiosna:-D
Ja dzisiaj mialam bardzo miły dzień, rano z przystanku do pracy zabrał nas (bo z mojego osiedla jest nas 3) kolega więc nie marzliśmy czekając na transport:-p szef i szefowa mieli dobry humor jak nigdy, pracy nie mam za wiele więc mogę pożartować z chłopakami, oby mój okres ochronny trwał jak najdłużej:tak:

Anetko smaruj maścią dokładnie aby się ładnie wszystko zagoiło;-)
Danusiu masz wieści od Karoli? załozyli jej szew?

Miłego weekendu kochane:-)

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry