ewelina28
Dum Spiro Spero...
I co sie podlizujesz!!!!!!!!!hahahah KOCHAM CIE![]()

Ja Cię toże

Anetkę też......coby nie powiedziała, że nie....

Wszystkie jesteście kochane......;-)- to teraz bedzie, że włazidupolek jestem - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I co sie podlizujesz!!!!!!!!!hahahah KOCHAM CIE![]()

Anetkę też......coby nie powiedziała, że nie....

Wszystkie jesteście kochane......;-)- to teraz bedzie, że włazidupolek jestem - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

Miłego dnia i Tobie sis*, miłych zakupów - tam nie szalej za bardzo ;-)uciekam Kochane bo za chwile przyjdzie po mnie znajoma..... bede za godzinke.... mam nadzieje ze kogos zastane a jak nie to MILEGO DZIONKA :* cumolki :*
I co sie podlizujesz!!!!!!!!!
Ja Cię tożeAnetkę też......coby nie powiedziała, że nie....
![]()

padłam 

uciekam Kochane bo za chwile przyjdzie po mnie znajoma..... bede za godzinke.... mam nadzieje ze kogos zastane a jak nie to MILEGO DZIONKA :* cumolki :*
Wiesz.......ja tam nie wnikam gdzie Ty włazic lubiszpadłam
uważaj na siebie kochana :-):-):-)

lubię włazic w szczeliny stąd moje zainteresowanie górami (jaskiniami) 

wiesz.......:-d:-d:-d:-d:-d:-d lubię włazic w szczeliny stąd moje zainteresowanie górami (jaskiniami) :-d:-d:-d:-d:-d:-d
Pucuj pucuj, bo teściowa wszędzie zajrzy ;-)kotlety zrobione... trza jeszcze troszkę mieszkanko ogarnac ;-)

e tam....tak z wierzchu troche ogarnę ;-);-);-)Pucuj pucuj, bo teściowa wszędzie zajrzy ;-)![]()