• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

mam właśnie gazetke przed soba ,jest beko 1000obr/min za 699 PLN,to dobra cena.Model WML 15100P

no wiem wiem... tylko nie wiem czy chcemy beko... jakoś zmalało moje przekonanie do niektórych producentów.... nasz wspaniała :wściekła/y: pralka miała byc super extra i ble ble... a padła po 4 latach...

podobno whirlpool jest dobry... macie jakies doswiadczenia wogóle co do pralek ?

reklama
no wiem wiem... tylko nie wiem czy chcemy beko... jakoś zmalało moje przekonanie do niektórych producentów.... nasz wspaniała :wściekła/y: pralka miała byc super extra i ble ble... a padła po 4 latach...

podobno whirlpool jest dobry... macie jakies doswiadczenia wogóle co do pralek ?
ja mam elektroluxa
od12-13lat
i bez awarii
ale wiesz co
podobno lepiej jest wziąć amikę albo inną polską
bo tamte i tak w chinach składają
a poza tym w Polsce masz więcej serwisów polskich no i części bardziej dostępne
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja bym za pralke tez nie płaciła Bóg wie jakiej kasy,jak CI sie po 6 latach zepsuje to nie szkoda tych 700 a jak dasz 2 koła to żal potem.Mam lodówke Beko w pracy i chodzi bez zarzutu.A Jola tez ma racje co do Polskich firm,tanio i na miejscu a w pracle chodzi o jedno: ma sie krecić:);-)

ja mam elektroluxa
od12-13lat
i bez awarii
ale wiesz co
podobno lepiej jest wziąć amikę albo inną polską
bo tamte i tak w chinach składają
a poza tym w Polsce masz więcej serwisów polskich no i części bardziej dostępne
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no ja tez myslałam o elektroluxie :tak:
tez zastanawiałam się nad polskimi... własnie ze względu na serwis i w miarę niedrogie części :tak:
a daj mi spokój z tymi wspaniałymi wypasioonymi pralkami... bo normalnie nerw mnie bierze... najcghętniej wziełabym siekierę i poćwiartowała nasza cudowną praleczkę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja bym za pralke tez nie płaciła Bóg wie jakiej kasy,jak CI sie po 6 latach zepsuje to nie szkoda tych 700 a jak dasz 2 koła to żal potem.Mam lodówke Beko w pracy i chodzi bez zarzutu.A Jola tez ma racje co do Polskich firm,tanio i na miejscu a w pracle chodzi o jedno: ma sie krecić:);-)

ja wiem wiem kochana... moj przegiął troszkę z kasa jaką wywalił na tą pralkę... mysleliśmy ze rzeczywiście było warto... do teraz...
ja już wiem że tym razem nie dam za pralkę więcej niż 1000 zł.... gośc co wczoraj był powiedział M że "widzi pan gdzyby pan nie kupował tak drogiej pralki to przez 6 lat co dwa lata mógłby miec pan nową pralkę..." :sorry2:

acha i dla mnie ważne są takie szybkie programy,45 min na odświeżenie ubrań

tak tak... i dla mnie też obroty... min 1200 (kwestia przyzwyczajenia) :-)

dziendoberek.....

Anetka moj nastroj dzis marny wybieram sie dzis do urzedu powiedziec im o wszytskim bo juz nie mam sily.... wywalila mnie z grafiku z czego juz wiadomo ze nie dostane zadnego dyzuru nie bede siedziec za darmola w domu bo ona ma taki kaprys nie mam wyboru musze isc na maciezynski ale tak nie beda ze mna pogrywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moja cierpliwosc sie skonczyla:wściekła/y::wściekła/y:

co do praleczki ja mam INDESID i puk puk - odpukac to moja krolewna ;-);-);-);-)

Iza Violka cumolki :)

dziendoberek.....

Anetka moj nastroj dzis marny wybieram sie dzis do urzedu powiedziec im o wszytskim bo juz nie mam sily.... wywalila mnie z grafiku z czego juz wiadomo ze nie dostane zadnego dyzuru nie bede siedziec za darmola w domu bo ona ma taki kaprys nie mam wyboru musze isc na maciezynski ale tak nie beda ze mna pogrywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moja cierpliwosc sie skonczyla:wściekła/y::wściekła/y:

co do praleczki ja mam INDESID i puk puk - odpukac to moja krolewna ;-);-);-);-)

Iza Violka cumolki :)
Witaj
Ale pamietaj
ty się nie denerwuj
spokojem można więcej zdziałać..

dziendoberek.....

ech... no czytałam własnie...
idź idź kochana... trza walczyc o swoje :tak: tylko postaraj się tak strasznie nie denerwowac :tak:

tez o indesicie myslamam ;-)

reklama
aaaaaaa juz mi ta robota wisi placic musza i mam ich w nosie najwazniejsze ze wlasnie byli chlopaki i w srode zaczynaja robic malego pokoj:-):-):-):-):-) ae sie ciesze i zrobi to maz mojej kolezanki wiec wiem ze bedzie super bo sie na tym zna :-):-):-) juz mi sie humorek poprawil :-):-):-)

robie konkurs na kolor pokoju:-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry