• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie kochane!
U nas wszystko dobrze, Maciuś nam rośnie jak na drożdżach, już ma 62 cm i 5.300kg:-D:-D:-D
Przeżyłam chwilę grozy bo na szyi u małego znalazłam zgrubienie, od razu poleciałam z nim do chirurga i na szczęście okazało się, że to węzeł chłonny ufffff.
Dołączam aktualną fotkę:-D

czesc Kochana :-D:-D:-D
jak miło Was widziec :-):-):-):-)
To już kawał chłopa z Maciusia :-D:-D:-D:-D ucałuj go od e-ciotki !!! domyslam się że się wystarszyłas ale najwazniejsze ze wszystko w porządku :tak:

Jest CUDNY !!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Witajcie kochane!
U nas wszystko dobrze, Maciuś nam rośnie jak na drożdżach, już ma 62 cm i 5.300kg:-D:-D:-D
Przeżyłam chwilę grozy bo na szyi u małego znalazłam zgrubienie, od razu poleciałam z nim do chirurga i na szczęście okazało się, że to węzeł chłonny ufffff.

Witaj kochana jeny jakie słodkości aż marzy mi się wycałowanie ;-) Rośnie chłopak jak na drożdzach :tak:
A jak Ty się czujesz??

ech... towarzysz Leń cały czas obecny ;-);-):-):-):-)

U mnie też mam taki bałagan,że szok a ruszyć mi się nie chce :sorry2:

Witajcie kochane!
cudowne maleństwo...
Ucałować proszę cioci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry