Danula
czekam ciągle czekam.....
polecam się na przyszłośc![]()
Nie ma sprawy na pewno jeszcze skorzystam ;-)

A jak skrzydełka?? Bo zapach tu czuje ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
polecam się na przyszłośc![]()

Witajcie kochane!
U nas wszystko dobrze, Maciuś nam rośnie jak na drożdżach, już ma 62 cm i 5.300kg
Przeżyłam chwilę grozy bo na szyi u małego znalazłam zgrubienie, od razu poleciałam z nim do chirurga i na szczęście okazało się, że to węzeł chłonny ufffff.
Dołączam aktualną fotkę

ucałuj go od e-ciotki !!! domyslam się że się wystarszyłas ale najwazniejsze ze wszystko w porządku 

Witajcie kochane!
U nas wszystko dobrze, Maciuś nam rośnie jak na drożdżach, już ma 62 cm i 5.300kg
Przeżyłam chwilę grozy bo na szyi u małego znalazłam zgrubienie, od razu poleciałam z nim do chirurga i na szczęście okazało się, że to węzeł chłonny ufffff.
Dołączam aktualną fotkę

ech... towarzysz Leń cały czas obecny ;-);-):-):-):-)

Witajcie kochane!
Dołączam aktualną fotkę
Nie ma sprawy na pewno jeszcze skorzystam ;-)
A jak skrzydełka?? Bo zapach tu czuje ;-)

U mnie też mam taki bałagan,że szok a ruszyć mi się nie chce![]()

robią się robią![]()
U mnie też mam taki bałagan,że szok a ruszyć mi się nie chce![]()

ciekawa jestem kto wymyślił sprzatanie???!!!![]()