Anetka83
zbyt wiele...
A tak?????
Co bym chciała?????Kochana ja mam za co trzymać.......lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
taaakkk???? pochwal sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! płacze aaaaaaaa................

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A tak?????
Co bym chciała?????Kochana ja mam za co trzymać.......lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()

A widzisz........czujesz się zawiedziona?ooohhhhh a mialam taka cicha nadzieje ze jednak????
SZCZAM na rozkaz![]()

Traperzy znad Wisły...............o dżizasssssssssssssssss....jak zwał tak wał
no... dwór królewski jakby nie patrzecjak Wawel,tyz praktycznie nad wisłą
![]()

taaakkk???? pochwal sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! płacze aaaaaaaa................![]()

ja to cale zycie myslalam ze PYRY sa z POLA![]()

A ja myslałam że na pyrach to się chodzija to cale zycie myslalam ze PYRY sa z POLA![]()

widocznie myślenie nie jest Twoj a najmocniejszą stroną............. llllllllleeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

taaakkk???? pochwal sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! płacze aaaaaaaa................![]()
padłammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmwidocznie myślenie nie jest Twoj a najmocniejszą stroną............. llllllllleeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
rety ja mam znowu skurczeBOLI
![]()

Traperzy znad Wisły...............o dżizasssssssssssssssss....![]()

TY wscibski NOCHALU
SIS pokarz noooooooo