• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Cześć laseczki

Melduje, że żyje i mam się dobrze. Małe zawirowania które trzeba przetrzymać ;-)

Anecia proszę z przyjemnością z Tobą wypije :-)

Sis:** kochana moja nic się nie martw jeszcze żyje ;-)

Marta jak się dzisiaj czujesz?? Lepiej czy dalej męczą skurcze??

Madzia pracusiu a co u Ciebie?? Oczywiście po za adoratorami ;-)

Iwonka Ty też pracujesz jak szalona widzę ale zerknij czasami do nas ;-)

Iza spokojnej pracy :-)

Wiola jak pisze Anecia w ciucholandzie coś na pewno znajdziesz a co opóżniania @ myśle, że na ten jeden bal nie warto rozwalać sobie całego cyklu a to zrobić można chyba tylko lekami na receptę.

Monia jeszcze w dwupaczku?? Czy już w szpitalu??

Gabrysia, Sówka pozdrawiam serdecznie

reklama
A teraz mam pytanko...w spadku odstał mi się telefon co prawda nie nowy ale całkiem fajny, niestety był w erze co prawda nie mam simlocka ale mam problem z ustawieniami np na mms bo ja mam numer w plusie a ten telefon był tylko w erze i nie ma możliwości przestawienia ustawień....więc która ma telefon w erze ale na karte?? Jak wyglądają tam taryfy i takie tam??

A teraz mam pytanko...w spadku odstał mi się telefon co prawda nie nowy ale całkiem fajny, niestety był w erze co prawda nie mam simlocka ale mam problem z ustawieniami np na mms bo ja mam numer w plusie a ten telefon był tylko w erze i nie ma możliwości przestawienia ustawień....więc która ma telefon w erze ale na karte?? Jak wyglądają tam taryfy i takie tam??
Ja nie pomogę, bo ja od lat w Plus-ie :zawstydzona/y:

Dziewczyny, ratunku!
Dostałam dziś zaproszenie na BAL WALENTYNKOWY!!!
ALE:
1. nie mam co na siebie włożyć, a po
2. prawdopodobnie w tym terminie będę miała @. Jak ją, nie farmakologicznie, opóźnić?
Poszperaj w szafie, może coś ze starych łaszek da radę wykombinować, albo jak dziewczyny pisały pochodź po "lumpkach", czasem można natrafić na coś oryginalnego.
A jeśli chodzi o opóźnienie @. Nie wiem czy warto na ten jeden wieczór.....potem tylko będziesz chodzić po lekarzach i prosić, by regulować @, więc tamponik w.....i na przód! :-D:-D;-)Pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry