• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

ech.... mojej mamie wczoraj snilo sie male dziecko...
Pamiętam jak mojej mamie się śnił pożar, a to jak wiadomo wróży kradzież.......każdy w rodzinie się nabijała, a tam sny.....nie ma co w nie wierzyć.....tydzień po tym ukradli nam auto.......
Oby tym razem nic się nie stało....
Ja to zawsze mówię, że jak się o czymś intensywnie myśli i wspomina to później są takie a nie inne sny......ale to tylko moja teoria....

reklama
Pamiętam jak mojej mamie się śnił pożar, a to jak wiadomo wróży kradzież.......każdy w rodzinie się nabijała, a tam sny.....nie ma co w nie wierzyć.....tydzień po tym ukradli nam auto.......
Oby tym razem nic się nie stało....
Ja to zawsze mówię, że jak się o czymś intensywnie myśli i wspomina to później są takie a nie inne sny......ale to tylko moja teoria....

kochana... mojej mamie jak sni sie male dziecko... zawsze cos sie dzieje... cos niedobrego... raz jest to grypa mojego brata...a raz...ech.... wczoraj przestrzegala mnie... zebym uwazala na drodze.... ale juz jest chyba po... salo sie co sie mialo stac (tym razem nic tragicznego...:sorry2:) wiec na razie przestaje sie troszke martwic....

a male dziecko sni sie (według seennika) na cos zlego...?

kochana... mojej mamie jak sni sie male dziecko... zawsze cos sie dzieje... cos niedobrego... raz jest to grypa mojego brata...a raz...ech.... wczoraj przestrzegala mnie... zebym uwazala na drodze.... ale juz jest chyba po... salo sie co sie mialo stac (tym razem nic tragicznego...:sorry2:) wiec na razie przestaje sie troszke martwic....

a male dziecko sni sie (według seennika) na cos zlego...?
Nie wiem kochana, nie wertują sennika, bo ja sceptycznie do tego wszystkiego podchodzę.....uważam, że to co ma się stać to i tak się stanie - niezależnie jakie sny itp.itd., bo pan bóg nam daje taki krzyż jaki zdołamy unieść......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry