• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
27-lutego-kawa.jpeg

Dziekuje kochana :****

A propo.....Marta zgagulo jedna zobacz co narobiłaś

Miłośnik rozpuszczalnej to typ radosny, bezpośredni który lubi się pośmiać a jego życiowe motto brzmi "jak się nie zepsuło, nie naprawiaj". Ich życie zawodowe ce****e się jednak brakiem ambicji. Swoją prawdziwą osobowość raczej przed światem skrywają. Nie lubią osób i zachowań pretensjonalnych a seks uprawiają w skarpetkach.
(te skarpetki mnie rozwaliły :-D:-D)

Miłośnik latteto metroseksualny pieszczoch, zbieracz winylowych figurek i przyjaciół. Za wszelką cenę chce, by go lubiono. Rozcieńczanie mlekiem kawy oddaje ich niedorosłą naturę.

Miłośnik espresso zachowuje się jak palacz z papierosem bez filtra. Taki człowiek jest humorzasty ale i pracowity. Szybko zdobywa cele, walczy o przywództwo. Doświadczony kochanek ale z lojalnością u niego słabo.

I to wsio o mnie :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłośnik rozpuszczalnej to typ radosny, bezpośredni który lubi się pośmiać a jego życiowe motto brzmi "jak się nie zepsuło, nie naprawiaj". Ich życie zawodowe ce****e się jednak brakiem ambicji. Swoją prawdziwą osobowość raczej przed światem skrywają. Nie lubią osób i zachowań pretensjonalnych a seks uprawiają w skarpetkach.(te skarpetki mnie rozwaliły :-D:-D

Miłośnik latteto metroseksualny pieszczoch, zbieracz winylowych figurek i przyjaciół. Za wszelką cenę chce, by go lubiono. Rozcieńczanie mlekiem kawy oddaje ich niedorosłą naturę.

Miłośnik espresso zachowuje się jak palacz z papierosem bez filtra. Taki człowiek jest humorzasty ale i pracowity. Szybko zdobywa cele, walczy o przywództwo. Doświadczony kochanek ale z lojalnością u niego słabo.

I nie tylko o Tobie.....ale żeby zaraz METROSEXUALNY???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłośnik rozpuszczalnej to typ radosny, bezpośredni który lubi się pośmiać a jego życiowe motto brzmi "jak się nie zepsuło, nie naprawiaj". Ich życie zawodowe ce****e się jednak brakiem ambicji. Swoją prawdziwą osobowość raczej przed światem skrywają. Nie lubią osób i zachowań pretensjonalnych a seks uprawiają w skarpetkach.
(te skarpetki mnie rozwaliły :-D:-D)

hahaha no ja kawy nie pije:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry