ewelina28
Dum Spiro Spero...
Z pikantnych - chilli, sos czosnkowy, papryka słodka i ostra, ketchup, cebula....i komplet nożyNo dobra może lepiej nie zacznij od tych pikantnych rzeczy![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z pikantnych - chilli, sos czosnkowy, papryka słodka i ostra, ketchup, cebula....i komplet nożyNo dobra może lepiej nie zacznij od tych pikantnych rzeczy![]()

)

I nie tylko o Tobie.....ale żeby zaraz METROSEXUALNY????Dziekuje kochana :****
A propo.....Marta zgagulo jedna zobacz co narobiłaś
Miłośnik rozpuszczalnej to typ radosny, bezpośredni który lubi się pośmiać a jego życiowe motto brzmi "jak się nie zepsuło, nie naprawiaj". Ich życie zawodowe ce****e się jednak brakiem ambicji. Swoją prawdziwą osobowość raczej przed światem skrywają. Nie lubią osób i zachowań pretensjonalnych a seks uprawiają w skarpetkach.(te skarpetki mnie rozwaliły
Miłośnik latteto metroseksualny pieszczoch, zbieracz winylowych figurek i przyjaciół. Za wszelką cenę chce, by go lubiono. Rozcieńczanie mlekiem kawy oddaje ich niedorosłą naturę.
Miłośnik espresso zachowuje się jak palacz z papierosem bez filtra. Taki człowiek jest humorzasty ale i pracowity. Szybko zdobywa cele, walczy o przywództwo. Doświadczony kochanek ale z lojalnością u niego słabo.
I to wsio o mnie![]()

I nie tylko o Tobie.....ale żeby zaraz METROSEXUALNY????![]()

a te skarpety?? Też coś
ja tam wole bez nie trafili 

jakby mi chłop wlaz do łóżka goły ale w skarpetach nie byłoby seksu 

Helllo maleńka :-)
Co kupiłas dobrego?? :-)
Cześć mamunia :-)
Biedulo bardzo żle się czujesz??
Dziekuje kochana :****
A propo.....Marta zgagulo jedna zobacz co narobiłaś
Miłośnik rozpuszczalnej to typ radosny, bezpośredni który lubi się pośmiać a jego życiowe motto brzmi "jak się nie zepsuło, nie naprawiaj". Ich życie zawodowe ce****e się jednak brakiem ambicji. Swoją prawdziwą osobowość raczej przed światem skrywają. Nie lubią osób i zachowań pretensjonalnych a seks uprawiają w skarpetkach.
(te skarpetki mnie rozwaliły)
Miłośnik latteto metroseksualny pieszczoch, zbieracz winylowych figurek i przyjaciół. Za wszelką cenę chce, by go lubiono. Rozcieńczanie mlekiem kawy oddaje ich niedorosłą naturę.
Miłośnik espresso zachowuje się jak palacz z papierosem bez filtra. Taki człowiek jest humorzasty ale i pracowity. Szybko zdobywa cele, walczy o przywództwo. Doświadczony kochanek ale z lojalnością u niego słabo.
I to wsio o mnie![]()

....dodam, że w białych.............No właśnie nie rozumiem tegoa te skarpety?? Też coś
ja tam wole bez nie trafili
jakby mi chłop wlaz do łóżka goły ale w skarpetach nie byłoby seksu
![]()

o masakro!!! 

oj marnie marnie.... ale co tam jeszcze zyje maly wariuje zyc nie daje wiec jest chyba dobrze ehhhh
DANUSIA, a przesłuchałaś "Kobiety Pistolety" - weź się wsłuchaj w text co?lejeeeeeee
No cofnij się....dałam linka wczesniejOjj biedulo chodz przytule :****
Nie nie słuchałam gdzie są tu na forum??