• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam kochane:-)

uuuuu, konkretny? i do tego przystojny? oj Danusiu uważaj:-D:-D:-D
Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak:-)

a ja dzisiaj nie mam siły, chyba łapie mnie przeziębienie ale wiecie co? nie dam się:-D

Widząc dzisiaj mojego adoratora przypomnialam sobie naszą wczorajszą rozmowę i śmiałam się sama do siebie, mam nadzieję że pomyslał że u mnie z głową nie najlepiej i da mi świety spokój:-D

Buuuuziaki Kochane:-)

Jak sobie wyobrażę tą scenkę to.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Buziaki kochana Żabciu :-D:-D:-D

dzień dobry kochane :-)
Ewelinko Duszyczko Ty moja... jakie plany na dzisiaj? buziam:*:-) jaka Wiolcia reklame zrobiła nam??? :szok::-D
tak tak... mmski juz dochodzą :-D
Aneciu Skarbie Ty Mój, planów konkretnych nie mam......Rano wstałam.....poszłam pobiegać...ponoć na smutki i stres najlepszy wysiłek, więc umęczyłam się, aż pot po du*** leci i Ci powiem tak - wcale nie pomaga - wszędzie oszuści :-D Buziam Cie mocno*** a mms na pewno wyślę...o ile dojdę co chciałam Ci wysłać (?) :zawstydzona/y:

Hej Kobietki ja się tylko melduję, że jeszcze się nie rozpakowałam chyba umieram powoli albo nie wiem co :baffled: postaram się dziś choć poczytać co tam u Was bo się stęskniłam jak nie wiem co ale nie mam na nic siły :eek: Trzymajcie się cieplutko i tymczasem :*

Hej Kobietki ja się tylko melduję, że jeszcze się nie rozpakowałam chyba umieram powoli albo nie wiem co :baffled: postaram się dziś choć poczytać co tam u Was bo się stęskniłam jak nie wiem co ale nie mam na nic siły :eek: Trzymajcie się cieplutko i tymczasem :*
Ha ha Monia ja myślałam, że już po.....a to dzidzia uparta no....
Trzymaj się ciepło....;-)

nie ma dzis nikogo??? ;(

ide sobie zrobic jakies snaidanko - paskudnie sie czuje ;(

Madziu ty to masz przeboje :) hehe aby pozazdroscic ;)

Danusiu Madziu skonczylam wczoraj sage... ehhhh ja chce WIECEJ... ale powiem wam ze jak doszlam do momentu ciazy to kurna mialam niezle koszmary ;)

Ewelinka nadal nic?? ;(

Anecia ja dzis marnie sie czuje zupelnie jakbym miala za kilka dni urodzic... powoli zaczynam sie denerwowac tym i chyba w weekend sie wezme za pakowanie torby co by sie troche uspokoic....

reklama
Dziś w duszy gra mi Maria Peszek - uwielbiam tą Panią!!! Polecam utworek :-p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5ii_gsMj2aQ"]YouTube- maria peszek - kobiety pistolety[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fqhhBSXMUzE"]YouTube- MARIA AWARIA "ROSÓŁ"[/ame]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry