Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam kochane:-)
uuuuu, konkretny? i do tego przystojny? oj Danusiu uważaj
Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak:-)
a ja dzisiaj nie mam siły, chyba łapie mnie przeziębienie ale wiecie co? nie dam się
Widząc dzisiaj mojego adoratora przypomnialam sobie naszą wczorajszą rozmowę i śmiałam się sama do siebie, mam nadzieję że pomyslał że u mnie z głową nie najlepiej i da mi świety spokój
Buuuuziaki Kochane:-)

Buziaki kochana Żabciu 

Aneciu Skarbie Ty Mój, planów konkretnych nie mam......Rano wstałam.....poszłam pobiegać...ponoć na smutki i stres najlepszy wysiłek, więc umęczyłam się, aż pot po du*** leci i Ci powiem tak - wcale nie pomaga - wszędzie oszuścidzień dobry kochane :-)
Ewelinko Duszyczko Ty moja... jakie plany na dzisiaj? buziam:*:-) jaka Wiolcia reklame zrobiła nam???
tak tak... mmski juz dochodzą![]()
Buziam Cie mocno*** a mms na pewno wyślę...o ile dojdę co chciałam Ci wysłać (?) 
Ha ha Monia ja myślałam, że już po.....a to dzidzia uparta no....Hej Kobietki ja się tylko melduję, że jeszcze się nie rozpakowałam chyba umieram powoli albo nie wiem copostaram się dziś choć poczytać co tam u Was bo się stęskniłam jak nie wiem co ale nie mam na nic siły
Trzymajcie się cieplutko i tymczasem :*
dziendoberek.....
Nadal nic.....chyba nic z tego nie będzie Kochana, albo gdzieś przesyłka "wisi", albo wraca do Ciebie...Ewelinka nadal nic?? ;(