• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam kochane:-)
Bardzo miły, przystojny zadbany od drzwi przywitał mnie usmiechem aż byłam w szoku :szok: a wiek...hmm trudno stwierdzić może mieć zarówno 26 lat jak i 34 ale wydaje mi się, że po 30. Rzeczowy i konkretny takich lekarzy lubię i na pewno będe tam częstym gościem :-D:-D:-D:-D:-D:-D
uuuuu, konkretny? i do tego przystojny? oj Danusiu uważaj:-D:-D:-D
Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak:-)

a ja dzisiaj nie mam siły, chyba łapie mnie przeziębienie ale wiecie co? nie dam się:-D

Widząc dzisiaj mojego adoratora przypomnialam sobie naszą wczorajszą rozmowę i śmiałam się sama do siebie, mam nadzieję że pomyslał że u mnie z głową nie najlepiej i da mi świety spokój:-D

Buuuuziaki Kochane:-)

dzień dobry kochane :-)

Danusiu jak tam u Ciebie? tak jak napisałam... psieplasiam ze nie odebralam ale prowadziłam :zawstydzona/y: a ja nie umiem jechac i rozmaiwac przez fona ;-)

Ewelinko Duszyczko Ty moja... jakie plany na dzisiaj? buziam:*:-) jaka Wiolcia reklame zrobiła nam??? :szok::-D
tak tak... mmski juz dochodzą :-D

Wiolka a jak nastrój dzisiaj?? :-)

Madzia
hahah... uśmiałam sie jak sobie wyobraziłam jak sama sie do siebie smiejesz widząc swojego adoratora :szok::szok::szok::-D:-D

Majsi
nadal w dwupaczku?:-)

Rudzia
jak dzisiaj samopoczucie ?:-)

Gabrysia, Iwonka
a gdzie Wy??? :szok::szok::szok:

Marti jak Macius??? wpadaj do nas czasami :-)

Iza a Ty co nas tak zaniedbujesz? :eek::-D

ja zmykam... bo obiecałam mojej babuni ze pojedziemy dzisiaj do dziadzia na cmentarz... ech... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry