• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam kochane:-)

uuuuu, konkretny? i do tego przystojny? oj Danusiu uważaj:-D:-D:-D
Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak:-)

a ja dzisiaj nie mam siły, chyba łapie mnie przeziębienie ale wiecie co? nie dam się:-D

Widząc dzisiaj mojego adoratora przypomnialam sobie naszą wczorajszą rozmowę i śmiałam się sama do siebie, mam nadzieję że pomyslał że u mnie z głową nie najlepiej i da mi świety spokój:-D

Buuuuziaki Kochane:-)

Uważam uważam bo wiesz bywanie u ginka może stać się nałogiem ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D kochana kuruj się i nie daj byle jakiemu przeziębieniu ;-) No nie dziwie się, że się śmiałaś pewnie tylko jedno Ci po głowie chodziło :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry kochane :-)

Danusiu jak tam u Ciebie? tak jak napisałam... psieplasiam ze nie odebralam ale prowadziłam :zawstydzona/y: a ja nie umiem jechac i rozmaiwac przez fona ;-)

Ewelinko Duszyczko Ty moja... jakie plany na dzisiaj? buziam:*:-) jaka Wiolcia reklame zrobiła nam??? :szok::-D
tak tak... mmski juz dochodzą :-D

Wiolka a jak nastrój dzisiaj?? :-)

Madzia
hahah... uśmiałam sie jak sobie wyobraziłam jak sama sie do siebie smiejesz widząc swojego adoratora :szok::szok::szok::-D:-D

Majsi
nadal w dwupaczku?:-)

Rudzia
jak dzisiaj samopoczucie ?:-)

Gabrysia, Iwonka
a gdzie Wy??? :szok::szok::szok:

Marti jak Macius??? wpadaj do nas czasami :-)

Iza a Ty co nas tak zaniedbujesz? :eek::-D
ja zmykam... bo obiecałam mojej babuni ze pojedziemy dzisiaj do dziadzia na cmentarz... ech... :-(

Nie ma za co przepraszać kochana ja też nie lubię rozmawiać jak jeżdzę. Dobrze, że napisałaś esa bo się martwiłyśmy :-)
U mnie jak pisałam leczenie w toku i badania badania i jeszcze raz badania :-)

hej
wybaczcie ale mam niemoc twórczą:-)
ale pamietam o Was cały czas i czekam na dobre wieści ;-)od Was

Cześć Iza :-) wygoń niemoc twórczą i napisz nam tu jakiś poemat ;-) Pozdrawiam i miłego dnia :-)

Witaj!
Nastrój dziś...
grobowy...
Ale nic to..
minie...
bo musi minąć...
w końcu kiedyś to całe zło, które dotyka moja rodzinę
musi odejść
i pozwolić działać dobru

A Tobie co się stało???

Hej Kobietki ja się tylko melduję, że jeszcze się nie rozpakowałam chyba umieram powoli albo nie wiem co :baffled: postaram się dziś choć poczytać co tam u Was bo się stęskniłam jak nie wiem co ale nie mam na nic siły :eek: Trzymajcie się cieplutko i tymczasem :*

Ojjj biedulo Ty męczysz się strasznie :-) ale już nie długo kochana już nie długo :tak:

No dziękuje Ci bardzo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D postaw do tego kawkę :-D:-D:-D:-D:-D
27-lutego-kawa.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry