Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Bejbe ;-)Cześć laseczki :-)
Witam kochane:-)
uuuuu, konkretny? i do tego przystojny? oj Danusiu uważaj
Najważniejsze że już wiesz co jest nie tak:-)
a ja dzisiaj nie mam siły, chyba łapie mnie przeziębienie ale wiecie co? nie dam się
Widząc dzisiaj mojego adoratora przypomnialam sobie naszą wczorajszą rozmowę i śmiałam się sama do siebie, mam nadzieję że pomyslał że u mnie z głową nie najlepiej i da mi świety spokój
Buuuuziaki Kochane:-)

kochana kuruj się i nie daj byle jakiemu przeziębieniu ;-) No nie dziwie się, że się śmiałaś pewnie tylko jedno Ci po głowie chodziło 

dzień dobry kochane :-)
Danusiu jak tam u Ciebie? tak jak napisałam... psieplasiam ze nie odebralam ale prowadziłama ja nie umiem jechac i rozmaiwac przez fona ;-)
Ewelinko Duszyczko Ty moja... jakie plany na dzisiaj? buziam:*:-) jaka Wiolcia reklame zrobiła nam???
tak tak... mmski juz dochodzą
Wiolka a jak nastrój dzisiaj?? :-)
Madzia hahah... uśmiałam sie jak sobie wyobraziłam jak sama sie do siebie smiejesz widząc swojego adoratora
Majsi nadal w dwupaczku?:-)
Rudzia jak dzisiaj samopoczucie ?:-)
Gabrysia, Iwonka a gdzie Wy???
Marti jak Macius??? wpadaj do nas czasami :-)
Iza a Ty co nas tak zaniedbujesz?
ja zmykam... bo obiecałam mojej babuni ze pojedziemy dzisiaj do dziadzia na cmentarz... ech... :-(
hej
wybaczcie ale mam niemoc twórczą:-)
ale pamietam o Was cały czas i czekam na dobre wieści ;-)od Was
Witaj!
Nastrój dziś...
grobowy...
Ale nic to..
minie...
bo musi minąć...
w końcu kiedyś to całe zło, które dotyka moja rodzinę
musi odejść
i pozwolić działać dobru
Hej Kobietki ja się tylko melduję, że jeszcze się nie rozpakowałam chyba umieram powoli albo nie wiem copostaram się dziś choć poczytać co tam u Was bo się stęskniłam jak nie wiem co ale nie mam na nic siły
Trzymajcie się cieplutko i tymczasem :*

Cześć Bejbe ;-)
poczekam moze dojdzie do mnie to wysle ci na nowo a jak nie to zrobimy poprawke
witaj Danusiu![]()

postaw do tego kawkę 

Wymieniać wszystko???? Jesteś pewna?Helllo maleńka :-)
Co kupiłas dobrego?? :-)

No dziękuje Ci bardzopostaw do tego kawkę
![]()
Wymieniać wszystko???? Jesteś pewna?![]()
![]()