• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

To możesz spokojnie przelać, tylko napisz do sprzedającego, że pieniążki przelejesz.....aaaaa i jak w przelew będziesz wklepywać dane to napisz tytułem - i tu nick z allegro i ewentualnie nr aukcji....

Tak myślałam to zaraz zrobię za przesyłkę też trzeba podliczyć tą opcje co się wybrało nie?

Fajna.....podręczna :tak::tak:

O taką mi chodziło na papiery i dokumenty co by niszczyć wiesz bankowe i takie tam :tak:

reklama
Wybacz że tak pytam jak dziecko we mgle ale to mój pierwszy zakup na alegro i nie chce od razu jakieś wtopy zrobić :sorry:
No niestety ja nie mam kominka więc będe sobie niszczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrze, że pytasz.....lepiej spytać niż "baboków" sobie narobić :-D:-D:-D Ooooo to teraz będziesz szaleć na Allegro :-D:-D:-D:-D
Fajną zabawę będziesz miała, to podeślę Ci kilka fotek mojego byłego do zniszczenia co? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (żart, pamiątka to pamiątka):-D:-D:-D

Dobrze, że pytasz.....lepiej spytać niż "baboków" sobie narobić :-D:-D:-D Ooooo to teraz będziesz szaleć na Allegro :-D:-D:-D:-D
Fajną zabawę będziesz miała, to podeślę Ci kilka fotek mojego byłego do zniszczenia co? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (żart, pamiątka to pamiątka):-D:-D:-D

No i kupione i zapłacone :tak:
Teraz czekam paczkę i do dzieła a będzie co robić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no swojego byłego też nie zniszczyłam jescio :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D znaczy się zdjęcia :-)

No i kupione i zapłacone :tak:
Teraz czekam paczkę i do dzieła a będzie co robić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no swojego byłego też nie zniszczyłam jescio :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D znaczy się zdjęcia :-)
Dobrze, że dodałaś "zdjęcia", bo już różne myśli mi się nasunęły:-D:-D:-D:-D
Paczki zazwyczaj szybko dochodzą.....ja zazwyczaj zamawiam "za pobraniem" to czekam ok.3 dni :tak::tak:

Dobrze, że dodałaś "zdjęcia", bo już różne myśli mi się nasunęły:-D:-D:-D:-D
Paczki zazwyczaj szybko dochodzą.....ja zazwyczaj zamawiam "za pobraniem" to czekam ok.3 dni :tak::tak:

No wiesz miałam ochotę zrobić z nim co nie co ale potem stwierdziłam, że nie będe sobie rąk brudzić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja za pobraniem nie mogłam mieli tylko dla tych co mają 10 komentarzy a ja jeszcze nie mam żadnych

No wiesz miałam ochotę zrobić z nim co nie co ale potem stwierdziłam, że nie będe sobie rąk brudzić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja za pobraniem nie mogłam mieli tylko dla tych co mają 10 komentarzy a ja jeszcze nie mam żadnych
Pewnie, nie ma co plamić sobie rąk :tak:
Aaaaaa....faktycznie trzeba mieć ileś komentarzy, by móc za pobraniem - zapomniałam - kiedy to było jak sie rejestrowałam na allegro....z jakieś 6 lat będzie....:sorry:

Pewnie, nie ma co plamić sobie rąk :tak:
Aaaaaa....faktycznie trzeba mieć ileś komentarzy, by móc za pobraniem - zapomniałam - kiedy to było jak sie rejestrowałam na allegro....z jakieś 6 lat będzie....:sorry:

No widzisz mnie jakoś nigdy nie chciało się tam rejestrować ale teraz se myśle a co mi tam może akurat coś znajdę ciekawego :tak:
Wystawiasz też jakieś rzeczy? czy tylko kupujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry