• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

No fakt upodobania są różniste ale ja tam nie krzywie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Taaaa się pyta się grzecznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale głowa mnie znowu boli i nie dobrze mi to tych antybiotykach jak cholerka :sorry:

No ja też nie - bynajmniej.....:-D:-D:-D:-D
Póki co...grzecznie :-D:-D:-D
Kochana, a przed pół godzinki lub po przyjęciu antybiotyku mam nadzieję, że jogurcik naturalny wcinasz???:zawstydzona/y:

reklama
Bo kupiłam sobie niszczarkę do dokumentów i powiedz mi bo mam opcje przelewu mam go zrobić od razu czy jeszcze coś od sprzedającego dostanę i dopiero zrobić czy jak?
Najpierw poczekaj, aż dojdzie Ci na pocztę potwierdzenie zakupu. Jeżeli są dane wszystkie do przelewu to śmiało możesz przelewać kaskę, ale jeżeli nie ma to poczekaj na e-mail lub napisz prośbę o podanie danych do przelewu.......

Najpierw poczekaj, aż dojdzie Ci na pocztę potwierdzenie zakupu. Jeżeli są dane wszystkie do przelewu to śmiało możesz przelewać kaskę, ale jeżeli nie ma to poczekaj na e-mail lub napisz prośbę o podanie danych do przelewu.......

Dostałam dwa maile, że kupiłam i potwierdzenie jak kupiłam że przelew i takie tam na tym pierwszym są jej dane adres i numer kąta więc chyba już mogę przelewać nie? Na stronie też były jej dane

Dostałam dwa maile, że kupiłam i potwierdzenie jak kupiłam że przelew i takie tam na tym pierwszym są jej dane adres i numer kąta więc chyba już mogę przelewać nie? Na stronie też były jej dane
To możesz spokojnie przelać, tylko napisz do sprzedającego, że pieniążki przelejesz.....aaaaa i jak w przelew będziesz wklepywać dane to napisz tytułem - i tu nick z allegro i ewentualnie nr aukcji....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry