• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana musze lecieć, bo P wrócił z pracy, a dziś jadymy komplet wypoczynkowy do pokoju na górę wybierać.........:-)

Życzę milutkiego dzionka i dziękuję za przemiły czas****
BUZIAKI****:-):-)

A wiesz.....coś mi się od życia należy - jak szaleć to szaleć :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Oj znajdziesz kochana na pewno....duży wybór jest.....
NICE :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No coś mi się zdaje że nie skończy się to dla mnie dobrze te szukanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Baaardzo duży wybór szukam jakiegoś jasnego obrazu będe miała ciemnie meble znaczy łóżko już takie mam meble jak będe zmieniać też takie będą więc jasny obraz fajnie by rozjaśnił :tak:

Jaki masz nick na alegro?

Kochana musze lecieć, bo P wrócił z pracy, a dziś jadymy komplet wypoczynkowy do pokoju na górę wybierać.........:-)

Życzę milutkiego dzionka i dziękuję za przemiły czas****
BUZIAKI****:-):-)

A to miłego wybierania :-)
Dziękuje za miłą pogawędkę kochana :****
Miłego dnia buziam :**** :-)

Dzień Dobry....

FR_shutterstock_279_166082l.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć