Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzonka Martuś trzymam kciuki żeby wszystko było okno nic uciekam ubierac malego i sie zbieramy bo sie nie wyrobieodezwe sie jeszcze jak wpadne po zakupach
cumolki![]()
Spokojnie, jeszcze troszkę czasu ma...może na ostatni gwizdek pupką fiknie i będzie ok...trza myśleć pozytywnie...jak sie rusza wciaz widac glowke miedzy piersiakami....![]()
Miłego dnia kochana i koniecznie daj znać jak po wizycie, buziam***:-):-)no nic uciekam ubierac malego i sie zbieramy bo sie nie wyrobieodezwe sie jeszcze jak wpadne po zakupach
cumolki![]()
gdzie zima? U mnie leży w sumie dużo śniegu ale jakoś tak mało zimowo bo mrozu nie maMartuś uwazaj na siebie kochana
ale ziiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa![]()

gdzie zima? U mnie leży w sumie dużo śniegu ale jakoś tak mało zimowo bo mrozu nie ma![]()
cudnie 
Cześć Kochana i wzajemności :-):-):-)Dziewczynki i znowu się pojawiam :-) I życze miłego dnia...
Na wzajemDziewczynki i znowu się pojawiam :-) I życze miłego dnia...
To ja chcę do Ciebieu mnie kochana u mnie ;-);-);-) mróz i cały czas pada sniegcudnie
![]()

U mnie - 6 i śnieżek lekko prószy ;-) bajkowou mnie kochana u mnie ;-);-);-) mróz i cały czas pada sniegcudnie
![]()