• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja też, ale jakoś co spojrzę na talerz z pączkami to odnoszę wrażenie, że sie do mnie uśmiechają, ba! wręcz proszą "zjedz mnie" ;-):-D

JA 10 dzis kupiłam....:-D:-D:-D:-D:-D będzie co spalać na fitnesie :-D

bo one sie usmiechaja !!!! :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

ech... ja musze zaraz po jakaś wedlinke skoczyc... to chyba sobie jeszcze kupie :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

e...tylko??? :-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ILE???????????????
O matulu........a jest dopiero 9:45 :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co sie dziwisz...!!! :-D:-D:-D

Majsji no to nieźle. Ale podobnież pączki tłustoczwartkowe nie tuczą :-) :-) Tak sobie tłumaczę :-)

o... tego nie słyszałam... wiec zaraz lece po drugą ture pączków... a co... jak nie tuczą trza korzystac :-D:-D:-D:-D

No bo takie dobre sa :-D
Ja sobie nic nie tłumaczę bo i tak wyglądam jak słoń jak wielki wieloryb :-D
Liczyłam, że napiszesz "a bo one takie małe" hahahha

bo one sie usmiechaja !!!! :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

ech... ja musze zaraz po jakaś wedlinke skoczyc... to chyba sobie jeszcze kupie :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
e...tylko??? :-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D
co sie dziwisz...!!! :-D:-D:-D
o... tego nie słyszałam... wiec zaraz lece po drugą ture pączków... a co... jak nie tuczą trza korzystac :-D:-D:-D:-D

Yhy....dżemik się uśmiecha, aż wypływa :-D:-D:-D

a co ma śpiewac??? :-D:-D:-D:-D
Może....tu wsio wolno! :-D:-D:-D:-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry