• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Pewnie że tak. U mnie znowóż taka Psuj-Raczka jest mąż. Czego sie w domu nie dotknie to ja muszę pomóc to naprawić.:-)
Wiesz...ja jak się sprężę to i naprawię, ale częściej jednak psuję...;-)
A jeszcze sorki że zapytam bo nie jestem w temacie. 1 marca cóż masz za decydujące starcie jeśli można wiedzieć:zawstydzona/y:
A 1 marca mój P ma zabieg laparoskopowy usunięcia żylaków powrózka nasiennego......a decydujące, bo okaże się czy po zabiegu parametry nasionka sie poprawią.....:zawstydzona/y:

No to ja trzymam kochana kciuki &&& żeby tam u m wszystko sie naprawiło :-). Dzień po twoim mężu mnie będa zabieg robili.
Ja głęboko wierzę w to, że żołnierzyki się na dobre rozszaleją ;-)dziękuję za kciuki - przydadzą się na pewno....
Aaaaa.......u Ciebie chyba torbiel tak? O ile dobrze kiedyś doczytałam?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry