ewelina28
Dum Spiro Spero...
Wszystkie dobre w sumie.....ale moje ulubione to z pomadą różaną....jeden z marmelada a drugi bez bo sie komus chyba zapomniałoz cukrem pudrem bo z lukrem nie bylo
ech... ta "ciąża po..."![]()
ecg te grzeszki ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkie dobre w sumie.....ale moje ulubione to z pomadą różaną....jeden z marmelada a drugi bez bo sie komus chyba zapomniałoz cukrem pudrem bo z lukrem nie bylo
ech... ta "ciąża po..."![]()
ecg te grzeszki ;-)No teraz to wyszło, że te KŁÓTNIE na ciąży...są przez to, że jedne mówią na odskocznię a drugie bronią....zaraaz sie tam udziele bo mam nerwa
No teraz to wyszło, że te KŁÓTNIE na ciąży...są przez to, że jedne mówią na odskocznię a drugie bronią....
Nie rozumiem tego....cóż.....
Tylko wiesz, nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek obraziła na "ciąży po....." a chyba własnie to mi się zarzuciło......może faktycznie strzelę Focha ;-)dziecinada....
jak im sie ten wątek nie podoba nikt ich tu na sile nie trzyma...
ale z krytyką moglyby se dac siana...
Tylko wiesz, nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek obraziła na "ciąży po....." a chyba własnie to mi się zarzuciło......może faktycznie strzelę Focha ;-)

Tego juz też sie boje napisać, bo zaraz nasza Wiolcia się obruszy, że sie nabijamale tym razem z przytupem !!!!![]()

Chwal się co kupiłaś dobrego????:-)wrocilam z zakupow polozylam malego co by na chwilke odpoczal no i za godzinke dalej w droge![]()