ewelina28
Dum Spiro Spero...
Jednym słowem masz wizytację.....monitor nie ucierpial
ja tez... teściówka dzisiaj przyjezdza ;-)

I cóż dobrego przyrządzasz z tego tytułu??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jednym słowem masz wizytację.....monitor nie ucierpial
ja tez... teściówka dzisiaj przyjezdza ;-)

Jednym słowem masz wizytację.....
I cóż dobrego przyrządzasz z tego tytułu??![]()

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁeeee......schabik.....myślałam, że wyskoczysz z jakąś kaczką z morelą w winie....no
schabik ;-)

;-)ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁeeee......schabik.....myślałam, że wyskoczysz z jakąś kaczką z morelą w winie....;-)

kupilam jej kropelki do oczków 
czy Tobie słoneczko przygrzało???
ech... Shira ma chyba zapalenie spojówek...kupilam jej kropelki do oczków
i normalnie dzisiaj rano dopadł ją pies... ale skoczyl na nia i trwalo to moze 2-5 sek... chyba nie zapłodnił jej...

Słoneczko może nie, ale mrozik mógł małe zwarcie zrobić...
Oj....bidula...a byłas z nią u wete.? Wiesz...u psów każda sek. może być skuteczna....![]()

Oj co będzie to będzie.....ale faktycznie może zadzwoń, coby wiedzieć czego się spodziewać ewentualnie....
kurcze... nie... bede dzwonic za chwile...
wiesz... ja nawet nie wiem czy oni się sparzyli) ale sie boje...kurcze

Oj co będzie to będzie.....ale faktycznie może zadzwoń, coby wiedzieć czego się spodziewać ewentualnie....![]()
Spokojnie.....toż nic się takiego nie stało ;-) czekaj cierpliwie, zleci szybko.....nerwuje sie... mam zadzwonic kolo 15
Spokojnie.....toż nic się takiego nie stało ;-) czekaj cierpliwie, zleci szybko.....
....ja walczę z drzazgą.....wbiła mi sie w palec...krew sie leje, a wyleźć nie chce....:-(