• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁeeee......schabik.....myślałam, że wyskoczysz z jakąś kaczką z morelą w winie....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

czy Tobie słoneczko przygrzało??? :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

ech... Shira ma chyba zapalenie spojówek... :sorry: kupilam jej kropelki do oczków :zawstydzona/y:
i normalnie dzisiaj rano dopadł ją pies... ale skoczyl na nia i trwalo to moze 2-5 sek... chyba nie zapłodnił jej...

czy Tobie słoneczko przygrzało??? :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

ech... Shira ma chyba zapalenie spojówek... :sorry: kupilam jej kropelki do oczków :zawstydzona/y:
i normalnie dzisiaj rano dopadł ją pies... ale skoczyl na nia i trwalo to moze 2-5 sek... chyba nie zapłodnił jej...

Słoneczko może nie, ale mrozik mógł małe zwarcie zrobić...:-D:-D:-D:-D:-D

Oj....bidula...a byłas z nią u wete.? Wiesz...u psów każda sek. może być skuteczna....:zawstydzona/y:

reklama
Spokojnie.....toż nic się takiego nie stało ;-) czekaj cierpliwie, zleci szybko.....
....ja walczę z drzazgą.....wbiła mi sie w palec...krew sie leje, a wyleźć nie chce....:-(

no wiem wiem... i w sumie male prawdopodobienstwo... niech lepeij wlasciciel tego psiaka mnie unika...bo.... juz ja mu powiem co o tym mysle

biedactwo... może... wyssaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry