Anetka83
zbyt wiele...
No chyba sobie żartujesz teraz?![]()
nie... jezeli doszlo dzisiaj do zaplodnienia (w co badz co badz watpie) napewno nie pozwole aby Shia miala szczeniaki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No chyba sobie żartujesz teraz?![]()

Ja osobiście chętnie bym się tu częściowo przeprowadziła ;-);-), ale ostatnio i tak rzadko na kompie bywam i ledwo czasu starczy na nadrobienie "ciąży...." . Chociaż... I tak was w miarę na bieżąco podczytuję 

Taka mała podglądaczka ze mnie

My naprawdę Was doceniamy 

No, ale dlaczego.....kochana taka suczek natura.....nawet należy dopuszczać od czasu do czasu, żeby nie sfiksowały....nie... jezeli doszlo dzisiaj do zaplodnienia (w co badz co badz watpie) napewno nie pozwole aby Shia miala szczeniaki![]()

Witaj Kochana.....:-)Dzień dobry kochane :-):-)
Chciałam Wam napisać, że ja widzę, że "odskocznia" jest dla Was równie ważna, jak dla innych "ciąża po..."Ja osobiście chętnie bym się tu częściowo przeprowadziła ;-);-), ale ostatnio i tak rzadko na kompie bywam i ledwo czasu starczy na nadrobienie "ciąży...." . Chociaż... I tak was w miarę na bieżąco podczytuję
Nie obrażajcie się na wszystkie z "ciąży..."...My naprawdę Was doceniamy
Buziaki![]()
jak masz chęci i czas wpadaj do Nas częściej - będzie Nam milutko.....Dzień dobry kochane :-):-)
Chciałam Wam napisać, że ja widzę, że "odskocznia" jest dla Was równie ważna, jak dla innych "ciąża po..."Ja osobiście chętnie bym się tu częściowo przeprowadziła ;-);-), ale ostatnio i tak rzadko na kompie bywam i ledwo czasu starczy na nadrobienie "ciąży...." . Chociaż... I tak was w miarę na bieżąco podczytuję
Nie obrażajcie się na wszystkie z "ciąży..."...My naprawdę Was doceniamy
Buziaki![]()
No, ale dlaczego.....kochana taka suczek natura.....nawet należy dopuszczać od czasu do czasu, żeby nie sfiksowały....
No, ale zrobisz jak tam uważasz...to ja w takim razie trzymam &, żeby nic nie było...![]()
a co ja zrobie z tymi szczeniakami? wiesz ile jest psów w naszym schronisku? wiesz ile psow utrzymujemy w hotelach? wiesz ile jest szczeniaków porzuconych które szukaja domu?
a co do dopuszczenia suczki... to jeden wielki mit... zaufaj mi...

Polak głodny Polak zły....;-)Cholercia nie chce mi się zabrac za ten obiadek. No ale zaraz głodomor z pracy wróci. I jak trza to trza. Bo coby głodny nie był bo pewnie i zły wtedy by był :-) A na co mie jego nerwy potrzebne hmm;-)

No wiesz ja weterynarzem nie jestem, ale mój kolega tak, zresztą jest weterynem naszego burka....i potwierdza tą teorię.....
Ja wiem ile jest kochana takich psiurów - u nas też jest schronisko, co prawda baaardzo małe, ale widzę ilu psiaków dziennie przybywa....klatki puchną w oczach.....:-(
Ja osobiście nie zdecydowałabym sie na abor.gdybym miała suczkę zaciążoną......Zawsze jest jakiś wyjście - można właśnie tak jak pisałam rozdać bliskim, znajomym, ogłoszenie dać...no nie wiem...![]()