• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

no i wrocilam..... polozna powiedziala mi ze z tego co ona wyczuwa to maly juz ma glowke w kanale i jesli bedzie grzeczny to juz tak zostanie ale wszytsko zadecyduje to USG 5go... a to co myslalam ze jest golka to jest pupcia ;) narazie sie jeszcze nie nastawiam bo dokladnie tak bylo z Kacprem wiec jeszcze wszytsko moze sie zdarzyc....

reklama
witojcie kolezanki!!!!
Rudzia... to niewiarygodne,że bąbelek już się przygotowuje... pamiętam jak Ci gratulowalam I kresek
Vjolka- no no to teraz będziesz biznes łOMEM:)) gratulejszyn

pozdrawiam dziewczynki -jestem sobie cichutko, pamiętam o Was i podczytuję od czasu do czasu.
A dziś z rej pazerności zatułam się pączkami!!!!bleh

no i wrocilam..... polozna powiedziala mi ze z tego co ona wyczuwa to maly juz ma glowke w kanale i jesli bedzie grzeczny to juz tak zostanie ale wszytsko zadecyduje to USG 5go... a to co myslalam ze jest golka to jest pupcia ;) narazie sie jeszcze nie nastawiam bo dokladnie tak bylo z Kacprem wiec jeszcze wszytsko moze sie zdarzyc....
Widzisz Martuś nie trzeba sie na zapas nerwować :) :*
hej kochane:-)
pojadłyście pąków? ja tak:-p
u mnie zamieć i mam nadzieję że dojadę jutro do pracy:szok:
całuję Was gorąco:-)
Ja się pączkami aż przejadłam :-)
Kuedę no wszędzie śniezy tylko u mnie nie :-p
Miłego wieczorku :)

Vjolka gratuluję :-):-):-):-):-)

Doła mam :-(

Widzisz Martuś nie trzeba sie na zapas nerwować :) :*

Ja się pączkami aż przejadłam :-)
Kuedę no wszędzie śniezy tylko u mnie nie :-p
Miłego wieczorku :)

Doła mam :-(
Biedactwo ty jeszcze w dwupaku? co się dzieje?

Właśnie doczytałam co się dzisiaj działo na ciąży po i wkurzyły mnie opinie o odskoczni bo skoro dziewczyny nas nie znają to nie powinny się wypowiadać i tyle na ten temat!

Ostatnia edycja:
ja tam Was lubię :) i tez troszku tam poczytałam.. żeby wiedzieć co u Kasi a przy okazji poczytałam i inne rzeczy. ee nie ma co sie denerwować :no:
tu jest fajnie i koniec i kropka
jak tam w pracy Madziu?

hej Majsii - a co tam Cię dopadło?
Hej gabrysiu :) już piszę....
Biedactwo ty jeszcze w dwupaku? co się dzieje?

Właśnie doczytałam co się dzisiaj działo na ciąży po i wkurzyły mnie opinie o odskoczni bo skoro dziewczyny nas nie znają to nie powinny się wypowiadać i tyle na ten temat!
No jeszcze w dwupaku :-( Dzidzi się nie spieszy lekarzowi nie idzie przetłumaczyć, że termin @ który podałam to nie jestem go pewna nawet w 1 % bo późno szłam do lekarza i podałam taki, żeby się wmieścić w 10 tyg bo coś wtedy z tym becikowym wykombinowali i mu o tym dokładnie powiedziałam z USG to już jestem ohohoh po terminie i zaczynam już konkretnie panikowac :eek: A dołka mam bo do mojego Ł dziś dzwonili ze 1 marca ma lecieć na statek :-( czyli pobędzie z Nami tylko kilka dni jak już Mała wreszcie wyjdzie :-( nie wiem jak ja sobie sama dam radę :-( no ale cóż coś trzeba będzie wymyślić poza tym poznając go wiedziałam, że jest marynarzem i takie rzeczy będą się zdarzać no cóż......

A ja jak zwykle nie wiem co gdzie się działo bo ja zawsze w tyle :-p ale nie lubię jak ktoś pisze o kims/czyms kogo/czegoś nie zna :eek:

Ojj
to widzę,ze powód jestttt.może idź na izbę przyjęć do szpitala?może coś zadecydują?i pomogą? :tak: spróbować mozna.

kiepsko z tym wyjazdem Ł. - ale może przywiezie jakies super prezenty dla was? ;-);-);-) hihi
nie smutaj sie - żeby dzidzi smutno nie było
pochodź po schodach...to podobno przyspiesza poród. ale najlepiej to jedź do szpitala

reklama
Hej dziewczyny..

Na ogól jestem na "ciaża po poronieniu", ale po tym nieciekawym icydencie dziś postanowiłam dziś zajrzeć na odskocznie...zazwyczaj wchodzę na forum tylko wieczorami i nie mam siły zaglądać na inne wątki..poczytałam kilka stron, bardzo w temacie nie jestem, ale wesoło tu macie:)

Jesli mi czas pozwoli to bede czasem to Was zaglądać, jesli mozna oczywiście:)

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry