• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Cześć Moje Kochane :-)

Tak tak, zaniedbałam :-p Tak ja pisałam kilka dni wcześniej mam mnóstwo pracy, do tego teściówka miała operacje kilka dni temu na haluksy i wszystko na mojej głowie:eek: Także padam na twarz...Ale zagladam od czasu do czasu, tylko czasami nie mam weny :confused2: by cokolwiek napisać, ale myślami jestem z Wami ;-)

No tak, chcialabym każdej z Was odpisać chodziać po jednym zdanku, ale wybaczcie, nie nadrobię w tej chwili tego:confused2: Jutro pracuję z domku, więc będe miała czas by chwilke z Wami pobyć:-)

Chciałam jeszcze poruszyć wątek, który jest na ciąży po.. Mi jest tutaj dobrze:-), ale oczywiście nie wytrzymałam i musiałam tam podzielic sie swoim zdaniem:sorry: Bo rzeczywiście dobrze się nie dzieje..Ale już nie ma co drążyć:tak:

reklama
Hej dziewczyny..

Na ogól jestem na "ciaża po poronieniu", ale po tym nieciekawym icydencie dziś postanowiłam dziś zajrzeć na odskocznie...zazwyczaj wchodzę na forum tylko wieczorami i nie mam siły zaglądać na inne wątki..poczytałam kilka stron, bardzo w temacie nie jestem, ale wesoło tu macie:)

Jesli mi czas pozwoli to bede czasem to Was zaglądać, jesli mozna oczywiście:)

Pozdrawiam

Witamy i zapraszamy :-):-):-) Miło, że zajrzałaś.
Pozdrawiam;-)

Ewelinka obiadek był sybciutki ;-) ale było miło :-)

Hej dziewczyny..

Na ogól jestem na "ciaża po poronieniu", ale po tym nieciekawym icydencie dziś postanowiłam dziś zajrzeć na odskocznie...zazwyczaj wchodzę na forum tylko wieczorami i nie mam siły zaglądać na inne wątki..poczytałam kilka stron, bardzo w temacie nie jestem, ale wesoło tu macie:)

Pozdrawiam

witamy
ale tutaj nie trzeba żadnych pozwolen... zaglądaj do nas jak tylko bedziesz miała ochotę :-D będzie nam bardzo miło :-D

Ilonka
miło że zajrzałaś tutaj... bardzo mi przykro...przytulam mocno... :*
[*]
i pamiętaj że my zawsze zaopatrzone w łopaty a jak trza to nawet w koparki co by dołki zakopywac :tak:

Anecia mam nadzieje, że jednak podejrzenia do suni nie będą miały racji bytu i obejdzie się bez interwencji...jak tam po wizytacji?? :-D

gdzies Ty sie podziwała ???!!! :szok::szok::szok::szok::szok:
dobrze że już jestes :-D:-D:-D:-D
oby oby...
a wizytacja... ech... opinie pozytywną chyba dostanę :-p:-p:-p:-D

A teraz to ja idę sobie do wyrka bo mężuś zagrzewa łóżeczko...trzeba pączki nadzieniem na szprycować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i już oplułam monitor :-D:-D:-D

ja tez poplułam monitor :-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej
ja na chwilke bo padam
jutro wziełam wolne i ruszam do wrocka na badania:-)
a moze co i fajnego sie trafi,szukam zasłonek do domku,pobuszuje troche:-)
dziewczynki spokojnej nocy i mełego dnia i weekendu

czesc kochana :-) życzę w takim razie miłych i udanych zakupow :-)

Witam
I zycze milego dnia:-D:-D

dzien dobry... i wzajemnie :-):-):-) btw... witam imienniczkę :-D:-D:-D:-D

Wiola gratulacje biznesłuman :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to teraz do dzieła a my kciuki trzymamy !!! :-)

Rudzia może synek już się nie przekręci :tak: buziaki przesyłam dla Kacperka :-)

Majsi to Ty jak słoń... 2 lata w ciąży ;-);-);-);-) trzymamy kciuki za bezbolesny szybki poród kochana :-):-):-):-)

Madzia jak adorator...?????? dlaczego nic nam nie piszesz...co ??!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Iwonka, Gabrysia
no nareszcie :-D:-D:-D:-D

a u mnie taaakkkaaaaa zima :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:jest cudnie... tylko znowu zaskoczyła drogowców... no bo jak to tak... śnieg w lutym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

1002463q.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć kochane, dzisiaj mam luz w pracy bo wszyscy sa w delegacji więc zaglądam do Was:-)
ja tam Was lubię :) i tez troszku tam poczytałam.. żeby wiedzieć co u Kasi a przy okazji poczytałam i inne rzeczy. ee nie ma co sie denerwować :no:
tu jest fajnie i koniec i kropka
jak tam w pracy Madziu?
gabrysiuu mnie w pracy dobrze a ty jak się czujesz?

Hej dziewczyny..

Pozdrawiam
Witamy i wpadaj do nas częściej:)

cześć dziewczyny
postanowiłam i ja zajrzeć, bo zaniedbałam was :(
przepraszam

Majsii, kobito ty jeszcze w dwupaku :)
Rudzia i ty już prawie jedną nogą na porodówce, ale to leci :)
Gabrysia złotko, a co u ciebie?? Bo już dawno chyba nie pisałaś
V_Jolka jeszcze raz gratuluję, bo nie wiem czy doczytałaś w ciąży po.....
Wiolka ja chyba poszłam za twoim przykładem i tu dotarłam, chociaż ja mam sentyment tu wracać, bo dziewczyny bardzo mi pomogły stanąc na nogi i zakopywały moje okropne dołki łopatą :)
Madzia, Danusia,Anetka co u was kochane?? Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i obiecuję częściej wracać :)
nic nie szkodzi ważne że o nas pamiętałaś:-)

Cześć kochane

Ja dziś dopiero w domu...nawet nie pytajcie...

Widzę, że moje koleżanki bardzo pośmiewne się zrobiły :-D:-D:-D a szprycę mam i to nie jedną ale kilka i w różnych kolorach :-p:-D pączki też miałam nie szukałam :-D:-D

Madzia Ty obżartuchu jeden :-D:-D co tam u Ciebie kochana??

:-)
obżartuch ze mnie straszny:-) a ja dzisiaj się lenię w pracy więc jestem wniebowzięta :-D

Anetko co do mojego adoratora to na razie mam spokój dzięki Bogu:-)
Co tu taka cisza? co? wstajemy!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny
Anetko, Danusiu no niestety mam drugiego aniołka :( Smutno mi okropnie, ale staram się poświęcić ostatnio cały swój czas na szukaniu badań i przyczyn, które mogły być powodem zniknięcia naszego bobasa. Na razie troszkę mnie to wszystko przeraża, bo badań jest w brud i przyczyn też mnóstwo, więc chyba ciężki rok przed nami. A jeszcze wlazłam na forum o tarczycy i dowiedziałam się, ze dobre badania wcale nie muszą świadczyć o braku choroby i bądź tu człowieku optymistą :( Aj, co zrobić

Anetka piękna u ciebie zima, u mnie tak nie posypało :)
Danula trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej te choróbska się wyleczyły i żebyście mogli zacząć staranka jak najszybciej. Koleżanka miała toxo i po 6 miesiącach antybiotykoterapii mogła zacząć się starać, więc to nie długo.
Ja się przygotowuję na dłuższy czas spoczynku z bólem serca, ale jak trzeba będzie.

Iwonka, dobrze że wyraziłaś swą opinie na ciąży po... :)

Madzia jasne, ze pamiętam :)

wszystkim życzę miłego dzionka

reklama
Ilonka przytulam mocno...
Domyslam się że przed Tobą mnóstwo badan... ale wiesz... cel jest szczytny i wierzę że dla Was osiągalny... bo kiedyś zła passa musi się skonczyc... i i Wam zaswieci słoneczko... :tak:
Ja w to wierzę z całego secra i będe się o to dla Was modlic... i trzymac mocno kciuki... a wiesz... nasze kciuki nie jeden już raz cuda zdziałały:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry