I
Iwonka25
Gość
Cześć Moje Kochane :-)
Tak tak, zaniedbałam
Tak ja pisałam kilka dni wcześniej mam mnóstwo pracy, do tego teściówka miała operacje kilka dni temu na haluksy i wszystko na mojej głowie
Także padam na twarz...Ale zagladam od czasu do czasu, tylko czasami nie mam weny
by cokolwiek napisać, ale myślami jestem z Wami ;-)
No tak, chcialabym każdej z Was odpisać chodziać po jednym zdanku, ale wybaczcie, nie nadrobię w tej chwili tego
Jutro pracuję z domku, więc będe miała czas by chwilke z Wami pobyć:-)
Chciałam jeszcze poruszyć wątek, który jest na ciąży po.. Mi jest tutaj dobrze:-), ale oczywiście nie wytrzymałam i musiałam tam podzielic sie swoim zdaniem
Bo rzeczywiście dobrze się nie dzieje..Ale już nie ma co drążyć
Tak tak, zaniedbałam
Tak ja pisałam kilka dni wcześniej mam mnóstwo pracy, do tego teściówka miała operacje kilka dni temu na haluksy i wszystko na mojej głowie
Także padam na twarz...Ale zagladam od czasu do czasu, tylko czasami nie mam weny
by cokolwiek napisać, ale myślami jestem z Wami ;-)No tak, chcialabym każdej z Was odpisać chodziać po jednym zdanku, ale wybaczcie, nie nadrobię w tej chwili tego
Jutro pracuję z domku, więc będe miała czas by chwilke z Wami pobyć:-)Chciałam jeszcze poruszyć wątek, który jest na ciąży po.. Mi jest tutaj dobrze:-), ale oczywiście nie wytrzymałam i musiałam tam podzielic sie swoim zdaniem
Bo rzeczywiście dobrze się nie dzieje..Ale już nie ma co drążyć