• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć kochane moje :-)

Witam
I zycze milego dnia:-D:-D

Witam i Tobie miłego dnia :-)

dzień dobry:-D
nadrabiam zaległości ;-) i wcinam pączka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Ja też wcinam :-D:-D ale dobre mamine ;-)

Widzę że jestem sama więc znajdę sobie coś do zrobienia:-)
Miłego dnia kochane

No jak sama?? Dlaczego nie poczekałaś na mnie? ;-)

Cześć dziewczyny
Anetko, Danusiu no niestety mam drugiego aniołka :( Smutno mi okropnie, ale staram się poświęcić ostatnio cały swój czas na szukaniu badań i przyczyn, które mogły być powodem zniknięcia naszego bobasa. Na razie troszkę mnie to wszystko przeraża, bo badań jest w brud i przyczyn też mnóstwo, więc chyba ciężki rok przed nami. A jeszcze wlazłam na forum o tarczycy i dowiedziałam się, ze dobre badania wcale nie muszą świadczyć o braku choroby i bądź tu człowieku optymistą :( Aj, co zrobić
Anetka piękna u ciebie zima, u mnie tak nie posypało :)
Danula trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej te choróbska się wyleczyły i żebyście mogli zacząć staranka jak najszybciej. Koleżanka miała toxo i po 6 miesiącach antybiotykoterapii mogła zacząć się starać, więc to nie długo.
Ja się przygotowuję na dłuższy czas spoczynku z bólem serca, ale jak trzeba będzie.
Iwonka, dobrze że wyraziłaś swą opinie na ciąży po... :)
Madzia jasne, ze pamiętam :)
wszystkim życzę miłego dzionka

Kochana spokojnie jak zaczniesz badania to pójdzie szybko zobaczysz ja mam już większość porobione teraz tylko te dwa jeszcze po leczeniu no i zobaczymy co dalej :tak: Na chalmedie już bierzemy a awidność toxo w poniedziałek robie :tak:

Dzień dobry :-) Dziękuję za miłe słowa :) No jakoś będę musiała dać radę :tak: Jakimś dziwnym cudem obudziłam się dziś z dobrym humorem i mimo, że spałam może z 2 h to jestem wyspana :-D Aaaaaa i muszę się pochwalić, że w końcu wybraliśmy imię dla Dzidzi będzie Majka :-p Czyli tak jak ja mam na nazwisko :-p idę po śniadanko i wracam niebawem :D

Pięknie Majka wychodz do nas daj odpocząć mamusi :-):-)

Witam, miłego dnia Wam życzę.

Nawzajem miłego dnia i dla Ciebie :-)

witam sie :)
a gdzie reszta SABATU?????:-D:-D:-D

Jak to gdzie?? Wcina pączki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka no witaj już myslałam, że zapomniałaś o nas :-)

Załączniki

• paczki-z1.jpg
    paczki-z1.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry