• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
witam od czasu do czasu was podczytuje (jestem podladaczem) mam dzis mega doła moj kotek gdzies zniknął :-( od wczoraj od poludnia go nie ma :-( kurcze pewnie juz go nie zobacze ;-( porwali mi go albo ukradli bo przejechany nigdzie nie lezal.... ehh... milego dnia dziewczyny

witam od czasu do czasu was podczytuje (jestem podladaczem) mam dzis mega doła moj kotek gdzies zniknął :-( od wczoraj od poludnia go nie ma :-( kurcze pewnie juz go nie zobacze ;-( porwali mi go albo ukradli bo przejechany nigdzie nie lezal.... ehh... milego dnia dziewczyny

witam sie serdecznie....
ojjj a moze zrobil sobie dluzszy spacerek...:-( zateskni i wroci... trzymam &&

czesc Pati
a kotek taki wychodzący był?? bo jak tak to moze na dziewczynki poszedł... mam nadzieje że wróci szybciutko :tak:
Zrób ogłoszenia, pojedz do schroniska... na prawde :tak:

to ja tez sie poczestoje a co se bede odmawiac:-D:-D
oj bidulko moja bedzie co nadrabiac :):):):):-D:-D:-D

Częstuj się kochana wiem, że uwielbiasz pączki :tak:
Nooo będzie będzie @ dość szybko się pojawiła pewnie przez ten antybiotyk :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziekuje dziekuje :-) jestes kochana :-):-):-)
no wiesz... nie ma to tamto :-D:-D:-D

Ależ nie ma za co smacznego i na zdrowie :-)

Witaj
Ojjj ale może jeszcze wróci?? Koty tak mają, chodzą swoimi drogami więc nie wszystko jeszcze stracone :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry