• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

na szczescie.... jeden dzien... to prawda ciezko tak samemu no ale cio tam ....
dzis to nawet na spacer nie chce isc z Kacprem choc ladnie na polu bo po tej nocy to naprawde marnie sie czuje daleko nie zajde....:-(:-(

A co się działo w nocy??

ooooo ale za to jutro jade wybierac farbe i panele do pokoju bo wczoraj chlopaki skonczyli :) za tydzien to ma 7 dni urlopu jeszcze i bedziemy DZIALAC :):):):)

No od razu widać zmianę humorku ;-) to będzie nareszcie koniec??

reklama
Witam się:)

Dziekuje dziewczynki za ciepłe przyjęcie!

ola15 - daj koniecznie znać jak badania i zakupy oczywiście:)

iwonka - bardzo dobrze, ze wyraziłaś swoja opinie na "ciazy.."

Anetha
- miłego dnia:)

Anetka_83
- tłusty czwartek to wczoraj był:)u mnie za oknem podobnie...nic tylko na sanki!:)

magdalena26 - milego leniuchowania w pracy:)Dobrze CI:)

ilonka26
- no wlasie ta taczyca to bardzo zdradliwa jest, przez lata moze się wogole nie ujawniać a potem nagle trah.. ja bym w zyciu nie pomyslalla ze u mnie z nia cos nie tak...ale z jednej strony cieszę sie ze wiem na czym stoję, bo wiem ze sie to leczy i moge walczyć..

majsii
- widzę, że TY już jedna nogą na porodówce...ale super:)PIękne imie dla dziewczynki:)

ola81
- witaj

rudzia789
- witam:)

pati
- trzymam kciuki zeby kotek znalazł drogę do domu.

Fajnie się Was czyta:)A ja zaraz zmykam na biobsje tarczycy:(Boję się jak cholera, ale nie mam wyjścia:(Trzymajcie kciuki!

Pozdrawiam

tak razem z pokojem od razu przedpokoj co by juz sie pozbyc tego syfu
nie spalam cala noc bo znow mnie tak plecy bolaly :( dzis siedze i sie nigdzie nie ruszam bo z chodzeniem tez kiepsko ;(

Ojjj biedulo chyba byłoby lepiej jakbyś szybko urodziła bo namęczysz się strasznie :tak:

a tłusto-piątkowe?? :-D:-D:-D:-D
haha..... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pati na prawde wiem co mowie :tak: ogłoszenia to 90% sukcesu... :tak:

Jakie piątkowe??? no jakie??? Toć te dzisiaj jedzone wczorajsze są :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D więc są czwartkowe :-D:-D:-D:-D:-D

Anetha - miłego dnia:)
Anetka_83 - tłusty czwartek to wczoraj był:)u mnie za oknem podobnie...nic tylko na sanki!:)
ilonka26 - no wlasie ta taczyca to bardzo zdradliwa jest, przez lata moze się wogole nie ujawniać a potem nagle trah.. ja bym w zyciu nie pomyslalla ze u mnie z nia cos nie tak...ale z jednej strony cieszę sie ze wiem na czym stoję, bo wiem ze sie to leczy i moge walczyć..
majsii - widzę, że TY już jedna nogą na porodówce...ale super:)PIękne imie dla dziewczynki:)
ola81 - witaj
rudzia789 - witam:)
pati - trzymam kciuki zeby kotek znalazł drogę do domu.
Fajnie się Was czyta:)A ja zaraz zmykam na biobsje tarczycy:(Boję się jak cholera, ale nie mam wyjścia:(Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam

Witaj :-)
Kciuki mocno zaciśnięte &&& na pewno będzie dobrze i nie ma się czego bać :tak:

Anetha
- miłego dnia:)

Anetka_83
- tłusty czwartek to wczoraj był:)u mnie za oknem podobnie...nic tylko na sanki!:)

ilonka26
- no wlasie ta taczyca to bardzo zdradliwa jest, przez lata moze się wogole nie ujawniać a potem nagle trah.. ja bym w zyciu nie pomyslalla ze u mnie z nia cos nie tak...ale z jednej strony cieszę sie ze wiem na czym stoję, bo wiem ze sie to leczy i moge walczyć..

majsii
- widzę, że TY już jedna nogą na porodówce...ale super:)PIękne imie dla dziewczynki:)

ola81
- witaj

rudzia789
- witam:)

pati
- trzymam kciuki zeby kotek znalazł drogę do domu.

Pozdrawiam
witam serdecznie :)

i nic sie nie mamrtw trzymamy mocno && :)

Ojjj biedulo chyba byłoby lepiej jakbyś szybko urodziła bo namęczysz się strasznie :tak:

Jakie piątkowe??? no jakie??? Toć te dzisiaj jedzone wczorajsze są :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D więc są czwartkowe :-D:-D:-D:-D:-D

no ostatnie 7 tygodni a moze i mniej nie wiem ale dziwnie sie ostatnio czuje.... jakby to mialo byc duzo szybciej w weekend sie spakuje i moze sie troche uspokoje jak bede miala wszytsko gotowe pod reka :):):)

Anetka_83 - tłusty czwartek to wczoraj był:)u mnie za oknem podobnie...nic tylko na sanki!:)

Pozdrawiam

u nas innego przyjęcia jak ciepłego to nie ma :-):-):-)
ja wiem... ale ja kontynuuje dzisiaj wczorajsza tradycję jedzenia pączków :-D:-D:-D
fajnie ze fajnie sie nas czyta... ale zaręczam ze jeszcze fajniej się z nami pisze :-D:-D:-D

Trzymamy kciuki !!! musi byc dobrze,... nic sie nie bój :tak:

ok... przyjełam do wiadomosci :-D:-D:-D

ide z burakami :-D

reklama
no ostatnie 7 tygodni a moze i mniej nie wiem ale dziwnie sie ostatnio czuje.... jakby to mialo byc duzo szybciej w weekend sie spakuje i moze sie troche uspokoje jak bede miala wszytsko gotowe pod reka :):):)

Kurcze 7 tygodni????????? Nie no nie wierzę jak to zleciało a pamiętam jak dziś jak napisałaś nam, że są dwie II a tu już prawie na porodówce...a może z Monią razem urodzicie w tym samym czasie?? Ale by było :tak: Ona dziewczynkę Ty chłopaka...można to wykorzystać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry