• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
przebrnęłam przez zaspy i oto jestem :-D

No to dobrze, że jesteś już spowrotem :tak:

heh... mój ślubny zaczał się rodzic w Prima Aprilis.... a urodził się 3 kwietnia :szok::szok::szok:

a nam stuknie w Prima Aprilis kolejny rczke...łomatko :szok::szok::szok:;-);-);-):-D:-D:-D

To już 11 lat?? :szok: kawał czasu to pewnie znacie się już jak łyse konie ;-):-D:-D:-D

heheh no moze nie tak szybko :):) niech jeszcze posiedzi troszke w brzuszku :):):)

No racja niech jeszcze posiedzi ale za to niech nie męczy mamusi ;-)

no to mu sie nie spieszylo:-D:-D:-D:-D

my 25 marca bedzoemy mieli 3 latka jak jestesmy z Tomem.ehhhhhh ;)

My 27 kwietnia się poznaliśmy też 3 lata temu :-)

wiecie co nie mam serca.... przejde sie z nim chociaz do sklepu za blokiem co by choc chilke sobie pobiegal..... bede za jakies pol godzinki :):):)

tylko uwazaj na siebie kochana:tak:

No to dobrze, że jesteś już spowrotem :tak:

To już 11 lat?? :szok: kawał czasu to pewnie znacie się już jak łyse konie ;-):-D:-D:-D

też sie ciesze :-)

no... :szok::szok::szok::szok: jak ja tyle z nim wytrzymałam... normalnie medal mi sie jakis należy ;-);-);-):-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry