• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

u nas innego przyjęcia jak ciepłego to nie ma :-):-):-)
ja wiem... ale ja kontynuuje dzisiaj wczorajsza tradycję jedzenia pączków :-D:-D:-D
fajnie ze fajnie sie nas czyta... ale zaręczam ze jeszcze fajniej się z nami pisze :-D:-D:-D
Trzymamy kciuki !!! musi byc dobrze,... nic sie nie bój :tak:
ok... przyjełam do wiadomosci :-D:-D:-D
ide z burakami :-D

Idz tylko nie zniknij nam gdzieś w jakieś zaspie ;-):-D:-D:-D:-D:-D i wracaj szybko :-)

reklama
Kurcze 7 tygodni????????? Nie no nie wierzę jak to zleciało a pamiętam jak dziś jak napisałaś nam, że są dwie II a tu już prawie na porodówce...a może z Monią razem urodzicie w tym samym czasie?? Ale by było :tak: Ona dziewczynkę Ty chłopaka...można to wykorzystać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj zagadalam sie chwilke z naszym Slowakiem :)

heheh jakie plany :):):):):) no mosisia to szybciej chyba skonczy ode mnie :):):):) moze na walentynki wyskoczy Majeczka :):):)

oj zagadalam sie chwilke z naszym Slowakiem :)
heheh jakie plany :):):):):) no mosisia to szybciej chyba skonczy ode mnie :):):):) moze na walentynki wyskoczy Majeczka :):):)

Słowakiem?? Kogo Ty tam masz?? :-D:-D:-D:-D:-D
No wiesz plany nie najgorsze w końcu Maja i Franio fajnie brzmi :-D:-D:-D:-D:-D
No jakby na walentynki by prezent rodzicom zrobiła, że hoho :-)

Słowakiem?? Kogo Ty tam masz?? :-D:-D:-D:-D:-D
No wiesz plany nie najgorsze w końcu Maja i Franio fajnie brzmi :-D:-D:-D:-D:-D
No jakby na walentynki by prezent rodzicom zrobiła, że hoho :-)

na sype gadalam z Lubo to Slowak ktory pracowal z tomkiem i mieszkal tutaj 3 lata dzieki niemu mamy to mieszkanko ale poznal na wakacjach swoja obecna zone i postanowil wrocic na Slowacje... strasznie za nim tesknie dla Toma to on jest jak straszy brat... jego zona tez jest w ciazy zostalo jej 90 dni :)

hihi Kacper wyszedl PRAWIE na walentynki spoznil sie 2 dni :):):) a Franek moze wyskoczy na pryma aprylis:-D:-D:-D

na sype gadalam z Lubo to Slowak ktory pracowal z tomkiem i mieszkal tutaj 3 lata dzieki niemu mamy to mieszkanko ale poznal na wakacjach swoja obecna zone i postanowil wrocic na Slowacje... strasznie za nim tesknie dla Toma to on jest jak straszy brat... jego zona tez jest w ciazy zostalo jej 90 dni :)

hihi Kacper wyszedl PRAWIE na walentynki spoznil sie 2 dni :):):) a Franek moze wyskoczy na pryma aprylis:-D:-D:-D

Aaaa no to teraz rozumiem :-)
Na prima a prylis nie byłoby też żle jak żarcik :-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ważne kiedy ważne żeby szybko i zdrowe :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry